Είπε μόνο 21 λέξεις: Η 1n απάντηση της πρώην συντρόφου του Νταλάρα μετά την Aπoκάλυψn της Μαρίας Ιωαννίδου ότι την Kεράτωvε μαζί της

October 16, 2024

Είπε μόνο 21 λέξεις: Η 1n απάντηση της πρώην συντρόφου του Νταλάρα μετά την Aπoκάλυψn της Μαρίας Ιωαννίδου ότι την Kεράτωvε μαζί της


Διαφ.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day», που προβλήθηκε την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, η Μαρία Ιωαννίδου έκανε νέες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας μια ερωτική περιπέτεια που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Νταλάρα.

Αποκαλύψεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Γιώργο Νταλάρα και τη Βέρα Κρούσκα

Η συγκεκριμένη εξομολόγηση προσέλκυσε το ενδιαφέρον, καθώς η Ιωαννίδου πρόσθεσε πως εκείνη την περίοδο ο Νταλάρας διατηρούσε σοβαρή σχέση με τη Βέρα Κρούσκα, γεγονός που αποκαλύπτεται για πρώτη φορά δημόσια. Οι ισχυρισμοί της προκάλεσαν αίσθηση, δεδομένης της φήμης των εμπλεκομένων και της χρονικής συγκυρίας των γεγονότων.

Τα όσα δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου:

«Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα πιτσιρίκα. Ήμασταν στο θέατρο Ακροπόλ και ήμουν 16-17. Ήμουν ακόμα με τον Σειληνό, αλλά δεν τα πηγαίναμε καλά, οπότε κι ο Βαγγέλης είχε κάτι. Αλλά εγώ ερωτεύτηκα πάρα πολύ κι εκείνος τον Γιώργο Νταλάρα. Δεν θέλαμε να γίνει γνωστό. Κι ο Γιώργος είχε μία σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Ας το πούμε γιατί είναι πολλά τα χρόνια και βλεπόμασταν κρυφά. Πηγαίναμε βόλτα κρυφά, ερχόταν στο σπίτι μου κρυφά. Ήταν πάρα πολύ τρυφερός. Σταματήσαμε γιατί είχε σχέση κι ήταν σοβαρή. Εμένα, όμως, μού κόστισε. Έκλαψα πολύ για τον Γιώργο»

Η απάντηση της Βέρας Κρούσκα:

Η Χριστιάνα Κοχλατζή από την εκπομπή «Happy Day» ήρθε σε επαφή με την ηθοποιό Βέρα Κρούσκα και μετέφερε την αντίδρασή της ζωντανά στον αέρα της εκπομπής.

«Την κάλεσα χθες το μεσημέρι και ήταν ευγενέστατη και της είπα ότι είμαι δημοσιογράφος στην εκπομπή την οποία παρακολουθεί. Τη ρώτησα αν είδε το ρεπορτάζ αυτό και απάντησε ότι διάβασε την είδηση από τα site. Σε ερώτηση για το αν γνώριζε αυτό το περιστατικό ή αν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή της μου είπε χαρακτηριστικά “όχι δεν το γνώριζα” και συμπλήρωσε “όλα αυτά τα γεγονότα ανήκουν στο μακρινό παρελθόν”».

Σάλος με τα σκληρά λόγια που είπε η Μαρία Ιωαννίδου για τη Ναταλία Γερμανού «Μεγάλωσε -Δεν την έχω σαν τίποτα»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση στην οποία θα συμμετείχε το φετινό καλοκαίρι, στην Μαρίνα Σάττι, αλλά και στις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού.

«Εγώ ξίνισα με την Μαρίνα Σάττι, που έπαιξε στην Επίδαυρο. Ξίνισα. Πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Πρέπει να σεβόμαστε τους χώρους. Δεν βγαίνει ο οποιοσδήποτε και παίζει, που πας; Που πας και παίζεις; Που πας;». είπε η Μαρία Ιωαννίδου για την γνωστή τραγουδίστρια.

Για τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού: «Κάναμε πολύ παρέα στα πρώτα χρόνια», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν την βλέπει σαν κόρη, η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε: «Δεν την έχω σαν κόρη γιατί μεγάλωσε και η Ναταλία. Όλοι μεγαλώνουμε. Την είχα σαν αδελφή στην αρχή γιατί ήμουν κι εγώ μικρή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: