«Θα σου δώσω κανα χαστoύκι»: Οργισμένη η Κατερινά Στικούδη, μπροστά στις κάμερες – Τι συνέβη

October 16, 2024

«Θα σου δώσω κανα χαστoύκι»: Οργισμένη η Κατερινά Στικούδη, μπροστά στις κάμερες – Τι συνέβη


Διαφ.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star», με αφορμή την εμφάνισή τους σε μια βραδινή εκδήλωση. Το ζευγάρι κλήθηκε να σχολιάσει τα αρνητικά και κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς, με την τραγουδίστρια να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.

Αντίδραση της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη στα Κακεντρεχή Σχόλια

Η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα σχόλια που έχουν γίνει για τα κιλά της, υπογραμμίζοντας ότι τα έχει αντιμετωπίσει καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, ανεξάρτητα από τις εγκυμοσύνες της. «Μονίμως υπήρχε αυτό (σ.σ. σχόλια για τα κιλά) άσχετα από τις εγκυμοσύνες. Εγώ δεν ήμουν ποτέ skinny, αλλά πάντα ήμουν γυμνασμένη. Δεν ήταν ότι ήμουν μηδέν νούμερο κι ούτε ήθελα να γίνω. Μου αρέσει όπως είμαι.», ανέφερε χαρακτηριστικά. Εξήγησε πως ποτέ δεν ανήκε στην κατηγορία των αδύνατων γυναικών, αλλά ήταν πάντοτε γυμνασμένη και νιώθει ικανοποιημένη με το σώμα της. Τόνισε, μάλιστα, ότι διατηρεί τον έλεγχο του τι θέλει να κάνει με το σώμα της, λέγοντας: «Όταν θέλω, θα φάω, κι όταν δεν θέλω, δεν θα φάω». Ενώ αναγνώρισε ότι μερικές φορές τα σχόλια μπορεί να την εξοργίζουν, σχολίασε με χιούμορ: «Σου έρχεται να φύγει κανένα χαστούκι, αλλά δεν είμαστε υπέρ της βίας, οπότε το εκφράζουμε με όμορφο τρόπο».

Στάση απέναντι στα Στερεότυπα για τις Γυναίκες και τη Μητρότητα

Ένα άλλο ζήτημα που έθιξε η τραγουδίστρια ήταν η αλλαγή στη θεματολογία των ερωτήσεων που απευθύνονται στις γυναίκες στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Έδειξε την ικανοποίησή της που οι ερωτήσεις σχετικά με το πού βρίσκονται τα παιδιά τους όταν συμμετέχουν σε εκδηλώσεις έχουν μειωθεί. «Εννοείται ότι θα το πω όταν κάτι με ενοχλεί και χαίρομαι πάρα πολύ που σταμάτησε η ερώτηση: που άφησες τα παιδιά; Μου αρέσει που δεν ρωτάνε πια στις πρεμιέρες τις γυναίκες: Τα παιδιά σας που είναι; Πού τα έχετε παρατημένα; Ήταν λάθος όλο από όπου κι αν το πιάσεις», είπε, τονίζοντας πως η μητρότητα δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο.

Η Απάντηση του Βαγγέλη Σερίφη

Ο Βαγγέλης Σερίφης, από την πλευρά του, εξέφρασε την αδιαφορία του για τα σχόλια, λέγοντας ότι : «Έχουμε συνηθίσει στα σχόλια». Ανέφερε ότι : «Στην Ελλάδα ο θεσμός της οικογένειας είναι εκτενής, δηλαδή βοηθάνε κι οι γιαγιάδες και οι θείοι». Επεσήμανε ότι είναι παράλογο να ρωτά κανείς ένα ζευγάρι πού είναι τα παιδιά του, γνωρίζοντας ότι υπάρχει υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον: «Σε γενικές γραμμές δεν γίνεται να ρωτάς ένα ζευγάρι που είναι ένα παιδί και να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος στο σπίτι σίγουρα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Είναι πολύ χοντρό, μη του δίνεις να φάει άλλο»: Αναστατωμένη η Κατερίνα Στικούδη με όσα είπαν για το παιδί της

Πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Στικούδη βάπτισε τον δεύτερο γιο της, ο οποίος πήρε το όνομα Νικόλας. Μετά τη βάφτιση, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο Happy Day.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα πικρόχολα σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά του παιδιού της.

«Ήταν πολύ όμορφα στη βάφτιση, περάσαμε πάρα πολύ ωραία, έγινε σε στενό κύκλο, πολύ κοντινοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολύ υπομονετικός ο Νικόλας, δεν έβγαλε κιχ το γλυκάκι μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα βρέφη, δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν βασικά, να σου πω την αλήθεια. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει να είναι. Όποιος θέλει να φάει, ας φάει ελεύθερα, κι όποιος δεν θέλει, δεν θα φάει. Αυτό που πρέπει να ζυγίζουμε όποιον περνάει από μπροστά μας και να είναι ακριβώς όπως θέλουμε εμείς το θεωρώ πολύ αχρείαστο. Δεν με πίκρανε αλλά μου φάνηκε αστείο, τραγικό, που σχολίασαν τα κιλά του μωρού μου. Δεν θα πω ότι πικράθηκα αλλά θεωρώ ότι δεν μπορούμε να πούμε σε ένα βρέφος ότι είναι χοντρό, να το χαρακτηρίσουμε έτσι».

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: