Δύο παιδάκια μένουν ορφανά από μητέρα: Νεκρή η 37χρονη Νάντια – Την “έλιωσε” οδηγός που έτρεχε με 170 χλμ την ώρα

October 17, 2024

Δύο παιδάκια μένουν ορφανά από μητέρα: Νεκρή η 37χρονη Νάντια – Την “έλιωσε” οδηγός που έτρεχε με 170 χλμ την ώρα


Διαφ.

Στο πλαίσιο ενός σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην παραλιακή οδό Νέας Κίου-Ναυπλίου, μία 37χρονη οδηγός, μητέρα δύο παιδιών, έχασε τη ζωή της, προκαλώντας θλίψη και έντονη οργή στην τοπική κοινωνία.

Τραγικό Τροχαίο Δυστύχημα στην Παραλιακή Οδό Νέας Κίου-Ναυπλίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το δυστύχημα προήλθε από τη σύγκρουση τριών οχημάτων, εκ των οποίων το ένα κατευθυνόταν προς τη Νέα Κίο, ενώ τα άλλα δύο κατευθύνονταν προς το Ναύπλιο. Δύο ακόμα επιβάτες υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Άργους για ιατρική φροντίδα.

Οι συνθήκες του ατυχήματος αποκαλύπτουν πως ο οδηγός που προκάλεσε τη σύγκρουση φέρεται να οδηγούσε με ταχύτητα 170 χιλιομέτρων ανά ώρα, γεγονός που προκάλεσε την πλήρη αδυναμία του κοντέρ να καταγράψει ταχύτερη ταχύτητα. Επιπλέον, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την επικίνδυνη οδήγηση του οδηγού σε άλλο σημείο της διαδρομής πριν το δυστύχημα, υποδεικνύοντας την αμέλεια και την επικινδυνότητα της συμπεριφοράς του.

Η είδηση του θανάτου της 37χρονης έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση πλήθους πολιτών, οι οποίοι έχουν κινητοποιηθεί και απαιτούν την απονομή δικαιοσύνης, καθώς και την αυστηρή τιμωρία του υπαίτιου της τραγωδίας.

Οι κάτοικοι της Νέας Κίου εκδηλώνουν την ανησυχία τους σχετικά με την προσωπική τους ασφάλεια και απευθύνουν έκκληση στις αρχές να αναλάβουν δράσεις που θα προλάβουν την εκδήλωση παρόμοιων τραγωδιών στο μέλλον.

Αυτόπτης μάρτυρας που υπήρξε θύμα του οδηγού στο ίδιο τροχαίο επισήμανε στο Mega πως «η ατιμωρησία πρέπει να σταματήσει εδώ. Είμαι τυχερός στην ατυχία μου. Το θυμάμαι όλο το σκηνικό. Καθώς πηγαίναμε προς Ναύπλιο, με 50-60 χιλιόμετρα, ξαφνικά έρχεται το γκρι αυτοκίνητο με 160-170 χιλιόμετρα με το πίσω αριστερά μέρος του αυτοκινήτου χτύπησε πρώτα τη Νάντια, μετά εμένα και μετά χτύπησε στην κολώνα».

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες από το περιστατικό:

Έτσι έγιναν όλα: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου με θύματα τους δύο νεαρούς στην Πάτρα

Η αποκαλυπτική εικόνα από την στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στην Πάτρα προκαλεί βαθιά αναταραχή, καθώς δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους. Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, κοντά στη συμβολή με την Αρέθα. Οι δύο νέοι που απεβίωσαν ήταν πολύ κοντινοί φίλοι, σαν αδέλφια μεταξύ τους.

Η τελετή αποχαιρετισμού του νεαρού Γιάννη, ηλικίας 20 ετών, έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης. Επιπλέον, η κηδεία του ο 21χρονου Γιώργου θα τελεστεί σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Καμίνια.

Από το βίντεο ντοκουμέντο του IonianTv προκύπτει ότι οι δύο νέοι, ο 20χρονος Γιάννης και ο 21χρονος Γιώργος, οι οποίοι επέβαιναν στη μοτοσικλέτα, πέρασαν με πράσινο σηματοδότη. Η σύγκρουση με το αυτοκίνητο ήταν τόσο ισχυρή, ώστε οι δύο νέοι εκσφενδονίστηκαν από τη μηχανή με μεγάλη δύναμη, βρέθηκαν στο οδόστρωμα και δυστυχώς απεβίωσαν αμέσως.

Παρακολουθήστε το βίντεο ντοκουμέντο του IonianTv για το δυστύχημα στην Πάτρα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: