Εκείνη 39, εκείνος…: Η τεpάστια διαφορά ηλικίας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της, ο καpκiνος, οι χημειοθεραπείες & το όνομα του μωρού

October 17, 2024

Εκείνη 39, εκείνος…: Η τεpάστια διαφορά ηλικίας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της, ο καpκiνος, οι χημειοθεραπείες & το όνομα του μωρού


Διαφ.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή “Buongiorno”, σήμερα, Πέμπτη, το πρωί και μίλησε στην Φαίη Σκορδά για την εγκυμοσύνη της, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, τον σύντροφό της και τη διαφορά ηλικίας που έχουν και το όνομα που θα πάρει το μωρό.

Αδύνατον να κάνει παιδί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Για την εγκυμοσύνη της υπογράμμισε «λόγω των χημειοθεραπειών που είχα υποβληθεί, μου είχαν πει πως είναι αδύνατον να κάνω παιδί, αλλά τελικά έγινε. Θεωρώ πως είναι θέλημα θεού. Το κεφάλαιο παιδί το είχα ΄παγώσει΄. Έλεγα εντάξει έχω σώσει τη ζωή μου, αλλά δεν είμαστε όλοι για να γεννήσουμε. Υπάρχουν και οι μητέρες καρδιάς. Δεν με στεναχωρούσε κι δεν είναι λόγος να στεναχωριούνται οι γυναίκες. Εμάς έτυχε. Είχα καθυστέρηση και ξεκίνησε να μην μου κάνουν αίσθηση κάποια φαγητά. Είχα ζαλάδες και εκεί έκανα την εξέταση στον γιατρό. Όταν το έμαθα άρχισα να τσιρίζω. Δεν το πίστευα. Το καλοκαίρι επειδή κλείστηκα μέσα, είχα συνέχεια αγωνίες. Θα τον πούμε Δημήτρη, όπως τον μπαμπά μου. Τώρα θα μπω στον μήνα μου».

Όσον αφορά τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι ένα χρόνο μαζί, αλλά δεν έχουν παντρευτεί ακόμα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor, επεσήμανε «σημασία έχει η ουσιαστικότατα της σχέσης. Είναι πολύ καλός μπαμπάς, έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο. Είναι δουλευταράς, είναι πανέξυπνος και έχει πολλά στοιχεία που μου αρέσουν. Μας σύστησε ένας φίλος. Του είχε πει πως του άρεσα και έτσι μας γνώρισε. Τον είχα δει και εγώ πιο πριν και όταν τον είχα δει είχα πει ‘my god’».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την εγκυμοσύνη της

Η διαφορά ηλικίας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της

Για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σημείωσε ότι «ο σύντροφός μου είναι 50 και εγώ 39. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Πιστεύω πάρα πολύ στον θεό. Πριν αρρωστήσω έκλαιγα συνέχεια και το έμαθα μετά από μήνες. Με βοήθησε πολύ το είναι θέλημα θεού’. Έχω μεγαλώσει περισσότερο με τον μπαμπά μου και γι΄ αυτό δεν μιλάω πολύ για τη μαμά μου. Η μαμά μου δεν είχε περάσει καλά στον προηγούμενο γάμο και υπήρχε θέμα. Ο μπαμπάς μου μας μίλαγε πάντα καλά για τη μαμά», ενώ αποκάλυψε ότι φοβάται το μάτι.

Με πανάκριβο μονόπετρο & 8.000€ στην τσέπη: Παντρεύεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά το τέλος της φιλίας με την Ελευθερίου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Breakfast@Star.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως σύντομα θα τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ήδη έχει πάρει το μονόπετρο ενώ αναφέρθηκε και στο unfollow που έκανε την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει είναι να ψάξω το κινητό του αγαπημένου μου. Όταν ψάχνεις, κάτι βρίσκεις. Το ακριβότερο δώρο που έχω δεχθεί είναι το μονόπετρο που φοράω, θα έχουμε ευχάριστα!

Στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα εύχομαι βίον ανθόσπαρτον. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, δεν θα στήριζα κάποιες γυναίκες, θα απείχα. Κάνω συνέχεια unfollow, το τελευταίο που έκανα ήταν στην Ελευθερία Ελευθερίου… πρώτα είδα οτι με έκανε εκείνη και μετά εγώ», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Κάνω το καλύτερο κρεβάτι, εννοώ ότι το στρώνω πολύ ωραία. Με πήραν για το I’ m celebrity get me out of here, τα λεφτά είναι 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Τα υπολόγισα για ένα μήνα και δεν θα έβγαζα πολλά και το άφησα. Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: