Έξαλλη η Τζίμα με το “δεν έγινε κάτι” του Πρετεντέρη: «Έπρεπε δηλαδή να έχουμε 57 νεκρούς;»

October 17, 2024

Έξαλλη η Τζίμα με το “δεν έγινε κάτι” του Πρετεντέρη: «Έπρεπε δηλαδή να έχουμε 57 νεκρούς;»


Διαφ.

Στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, παρατηρήθηκε μια μικρή ένταση μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη. Η αφορμή για αυτή τη διαμάχη υπήρξε ένα σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη, το οποίο σχετίζονταν με ένα σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε στην σιδηροδρομική κυκλοφορία, όταν συρμός του προαστιακού μπήκε στη γραμμή του Μετρό.

Ένταση στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega: Ράνια Τζίμα και Γιάννης Πρετεντέρης σε Διαμάχη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, οι αιτίες που οδήγησαν σε αυτό το επεισόδιο περιλάμβαναν λανθασμένες αποφάσεις, έλλειψη επικοινωνίας και επιπόλαια αντιμετώπιση των καταστάσεων, όλα αυτά υπογραμμίζοντας την έλλειψη ασφάλειας στη λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου. Συγκεκριμένα, στις 9 Οκτωβρίου, ο συρμός 4245 του Προαστιακού εισήλθε σε λανθασμένη γραμμή λόγω της αβλεψίας του σταθμάρχη κυκλοφορίας στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών, ο οποίος παρέλειψε να γυρίσει το κλειδί, περιμένοντας την άφιξη ενός τρένου του μετρό. Όταν διαπίστωσε ότι ο Προαστιακός προπορεύεται, αμέλησε να τροποποιήσει την πορεία, οδηγώντας την αμαξοστοιχία σε λάθος γραμμή.

Ο μηχανοδηγός συνέχισε να κινείται για λίγα μέτρα, μέχρι που ο αισθητήρας στους πίνακες τηλεδιοίκησης στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών άρχισε να χτυπά, ενημερώνοντάς τον να ακινητοποιήσει το τρένο ακριβώς μπροστά από την είσοδο της υπόγειας σήραγγας του μετρό. Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ σχετικά με το συμβάν και τις ευθύνες που προκύπτουν από αυτό, ο Γιάννης Πρετεντέρης σχολίασε ότι «δεν συνέβη κάτι, δηλαδή κάποιο δυστύχημα», προκαλώντας την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους.

Τζίμα: «Συγγνώμη Γιάννη, εδώ διαφωνούμε. Δεν μιλάς μόνος σου»

Πρετεντέρης: «Μετά, μετά»

Τζίμα: «Δεν θα μου πεις πότε θα διαφωνήσω. Βεβαίως, συνέβη κάτι. Δεν συμβαίνει κάτι μόνο όταν έχουμε 57 νεκρούς. Πρέπει να έχουμε 57 νεκρούς για να έχουμε κάτι;»

Πρετεντέρης: «Το συγκεκριμένο συμβάν δεν συνέβη…»

Τζίμα: «Το συγκεκριμένο συμβάν συνέβη, δεν είχε τραγική κατάληξη»

Πρετεντέρης: «Προφανως ωραία. Δεν είχε τραγική κατάληξη».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: