Νεκρή η 19χρονη Στέλλα: Έφυγε το πρωί από το σπίτι και μετά από λίγο πήραν τους γονείς της και τους είπαν ότι πέθανε

October 22, 2024

Νεκρή η 19χρονη Στέλλα: Έφυγε το πρωί από το σπίτι και μετά από λίγο πήραν τους γονείς της και τους είπαν ότι πέθανε


Διαφ.

Η 19χρονη Στυλιανή έχασε τη ζωή της, μετά από τροχαίο δυστύχημα με το αυτοκίνητό της, σκορπώντας θλίψη στην κοινότητα Αυγόρου, χθες, Δευτέρα, το πρωί.

Πως έχασε τη ζωή της η 19χρονη Στυλιανή

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 7 το πρωί, όταν η Στυλιανή Γιωργαλλή οδηγούσε στον δρόμο που συνδέει το Αυγόρου με το Φρέναρος και υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου και κατέληξε ακινητοποιημένο στη μέση του οδοστρώματος.

Δυστυχώς, η άτυχη κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά και λίγη ώρα αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά της.

Η αδικοχαμένη κοπέλα διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

Το γεγονός ότι το όχημα κατέληξε στη μέση του δρόμου, προκαλεί ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ανασυνθέσουν την αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στη μοιραία σύγκρουση.

Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε η 19χρονη Στυλιανή

Παναγιά Μου: Φοβεpό τροχαίο δυστύχημα: Αγροτικό με 6μελή οικογένεια, καρφώθηκε σε τζιπ με 4 ανθρώπους, 3 παιδιά μέσα

Με αίμα βάφτηκε και σήμερα η άσφαλτος στην Εύβοια μετά από τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον Δήμο Καρύστου, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει ένας ηλικιωμένος άνθρωπος.

Το τροχαίο δυστύχημα με τον έναν νεκρό, έγινε σήμερα το μεσημέρι (11.10.2024) στον Αλμυροπόταμο του Δήμου Καρύστου στην Εύβοια, όταν αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε μία 6μελης οικογένεια, καρφώθηκε πάνω σε τζιπ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 άνθρωποι.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το τζιπ βρήκε εκτός της πορείας του, σκοτώθηκε ο συνοδηγός και τραυματίστηκαν άλλα 8 άτομα, ανάμεσά τους και 3 παιδιά, σύμφωνα με το eviaonline.gr.

Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική, αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να απεγκλωβίσει και να μεταφέρει τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Καρύστου.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα θανατηφόρα τροχαία στην Εύβοια, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν πως οι περισσότεροι οδηγοί δεν σέβονται τους κώδικες κυκλοφορίας και πως πολλά ανήλικα παιδιά οδηγούν τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα των γονιών τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: