«Πάγωσαν» όσοι περίμεναν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Νάουσας: Πατέρας μπήκε μέσα με το 9 ημερών νεκρό βρέφος του στην αγκαλιά

October 24, 2024

«Πάγωσαν» όσοι περίμεναν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Νάουσας: Πατέρας μπήκε μέσα με το 9 ημερών νεκρό βρέφος του στην αγκαλιά


Διαφ.

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στη Νάουσα, καθώς γονείς μετέφεραν στο νοσοκομείο το νεογέννητο κοριτσάκι τους, το οποίο βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι τοπικές υγειονομικές Αρχές έχουν ξεκινήσει άμεσα τη διερεύνηση της τραγωδίας. Μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου του βρέφους παραμένουν άγνωστα, ενώ η οικογένεια προσπαθεί να κατανοήσει τι συνέβη. Το γεγονός ότι το βρέφος ήταν μόλις 9 ημερών κάνει το περιστατικό ακόμα πιο συγκλονιστικό.

Όπως αναφέρει το newsima.gr, η τοπική κοινωνία της Νάουσας έχει συγκλονιστεί, και οι γονείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι η κατάσταση ήταν ξαφνική και απρόβλεπτη, ενώ οι Αρχές περιμένουν την νεκροψία – νεκροτομή, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί εντός των επόμενων ωρών. Αυτή η διαδικασία θα προσφέρει μια πρώτη εξήγηση για τα αίτια που οδήγησαν στον ξαφνικό θάνατο του βρέφους.

Η αστυνομία της Νάουσας έχει αναλάβει την προανάκριση, προσπαθώντας να ρίξει φως στα γεγονότα που συνέβησαν το πρωί. Οι γονείς, συντετριμμένοι, συνεργάζονται με τις Αρχές, ενώ η τοπική κοινότητα παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης με βαριά καρδιά.

Η τραγωδία αυτή έχει προκαλέσει σοκ και βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία, με πολλούς να περιμένουν εναγωνίως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του μικρού κοριτσιού.

Τραγικό τέλος στη Νάουσα: Χάθηκε από την παρέα του και βρέθηκε νεκρός στη λίμνη

Νεκρός εντοπίστηκε ο 55χρονος ερασιτέχνης ψαράς από τη Νάουσα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν σήμερα τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας ψάρευε παράκτια στη λίμνη Χειμαδίτιδα, κοντά στο πλωτό λιμανάκι, μαζί με τρεις φίλους του.

Στην περιοχή είχε ομίχλη και ξαφνικά ο άνδρας φαίνεται να εξαφανίστηκε. Από την πρώτη στιγμή, οι φόβοι ήταν ότι μπορεί να ζαλίστηκε ή να σκόνταψε και να έπεσε στη λίμνη. Σύμφωνα με το kozan.gr από το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρός μέσα στη λίμνη λίγο πριν τις 16:30 το μεσημέρι.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο της επιχείρησης:

Ναούσα ψαράς


Πηγή

Διαβάστε επίσης: