Βασίλης Καρράς: Μαθεύτηκαν 10 μήνες μετά τον θάνατό του- Οι 2 απαγωγές, η αγάπη για τη σύζυγό του & το τραγούδι-αφιέρωση!

October 26, 2024

Βασίλης Καρράς: Μαθεύτηκαν 10 μήνες μετά τον θάνατό του- Οι 2 απαγωγές, η αγάπη για τη σύζυγό του & το τραγούδι-αφιέρωση!


Διαφ.

Στην εκπομπή Weekenders του ΑΝΤ1, ο Θανάσης Πάτρας μοιράστηκε συγκινητικές και άγνωστες πτυχές της ζωής του Βασίλη Καρρά, βασισμένες στη βιογραφία του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ο βιογράφος του, Θάνος Κανούσης, αποκάλυψε την έντονη αφοσίωση του Καρρά στη σύζυγό του, καθώς και την αγάπη και εκτίμηση που τη διακατείχε, δίνοντάς της ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και τη ζωή του.

Το τάμα του Βασίλη Καρρά

Οι Απαγωγές και η Αφοσίωση στην Καριέρα του

Μία από τις πιο εκπληκτικές αποκαλύψεις του Κανούση αφορά δύο περιστατικά απαγωγής του Καρρά, κάτι που δεν ήταν ευρέως γνωστό. Στην πρώτη απαγωγή, ο τραγουδιστής κρατήθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, με σκοπό να μην εμφανιστεί σε προγραμματισμένη του συναυλία. Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε, η αφοσίωσή του στη μουσική και το κοινό του δεν επηρεάστηκε, συνεχίζοντας να προσφέρει τις επιτυχίες του.

Το Τραγούδι-Αφιέρωση στη Σύζυγό του

Ο Θάνος Κανούσης ανέφερε ότι ο Βασίλης Καρράς είχε αφιερώσει το αγαπημένο του τραγούδι “Όταν τα χρόνια σου περάσουν” στη σύζυγό του, εκφράζοντας την αγάπη και το σεβασμό του προς εκείνη. Συγκινητική ήταν η αποκάλυψη του Θανάση Πάτρα ότι το συγκεκριμένο τραγούδι τραγουδήθηκε στην κηδεία του από τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Νίκο Βέρτη, προσφέροντας σε όλους μια έντονα συναισθηματική στιγμή.

Η Φιλανθρωπική Προσφορά του Βασίλη Καρρά

Παράλληλα, ο Κανούσης αποκάλυψε πως ο Καρράς, αν και γνώριζε το περιεχόμενο του βιβλίου, δεν επιθυμούσε να συμπεριληφθεί η φιλανθρωπική του δράση. Η προσφορά του σε άτομα που είχαν ανάγκη αποτελούσε ένα σημαντικό, αν και λιγότερο γνωστό, κομμάτι της ζωής του, το οποίο κρατούσε μακριά από τη δημοσιότητα.

Δείτε το Βίντεο:

Πισίνες, γήπεδα, πάρκα, μαγαζιά: Το… χωριό που άφησε κληρονομιά ο Βασίλης Καρράς στην κόρη του κι έχει το όνομά της

Ο Βασίλης Καρράς μία κόρη είχε και φρόντισε πριν φύγει από τη ζωή να της αφήσει όσα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία μπορούσε, προκειμένου εκείνη να ζήσει με ανέσεις και μια ευτυχισμένη ζωή.

Ο αείμνηστος Βασίλης Καρράς λάτρευε την κόρη του, η οποία μάλιστα ήταν και η μοναδική που είχε από παιδιά, γι’ αυτό το λόγο πριν φύγει από τη ζωή φρόντισε να της αφήσει μια σπουδαία και πλούσια κληρονομιά.

Δέος: Πισίνες, γήπεδα, πάρκα, μαγαζιά- Η σπουδαία κληρονομιά που άφησε ο Βασίλης Καρράς στην κόρη του

Η Ειρήνη Κεσογλίδου είναι η μοναχοκόρη του Βασίλη Καρρά και της Χριστίνας Κεσογλίδου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής έφτιαξε πριν από αρκετά χρόνια το «Χωριό της Ειρήνης» στην πλαγιά του Λόφου Καρδίας στη Θεσσαλονίκη, με θέα στον Θερμαϊκό. Η έκταση είναι περιστοιχισμένη από 3.500 δέντρα και όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη.

Το Χωριό της Ειρήνης διαθέτει πισίνες, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο, και τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν την καλλιέργεια λαχανικών αλλά και την εκτροφή ζώων.

Στο πλευρό του Βασίλη Καρρά οι γυναίκες της ζωής του

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή t-live, εκεί είχε πραγματοποιηθεί η δεξίωση για τον γάμο της κόρης του Βασίλη Καρρά, Ειρήνης Κεσογλίδου, το 2019.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: