Μανώλης Εμμανουήλ η αποκάλυψή του για τον καρκίνο: «Διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο – Οι πιθανότητες να ζήσω 50 – 50»

October 26, 2024

Μανώλης Εμμανουήλ η αποκάλυψή του για τον καρκίνο: «Διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο – Οι πιθανότητες να ζήσω 50 – 50»


Διαφ.

Σε μια σπάνια συνέντευξη, ο ηθοποιός Μανώλης Εμμανουήλ μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και πώς αυτή επηρέασε τη ζωή και την καριέρα του. Με ειλικρίνεια, περιέγραψε τη δοκιμασία που βίωσε, αναφέροντας πως η εμπειρία αυτή του άλλαξε την οπτική για τη ζωή.

Ο Εμμανουήλ μοιράστηκε επίσης εμπειρίες από τη διεθνή του καριέρα, αναφερόμενος στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που βρήκε εκτός Ελλάδας. Τέλος, αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον γάμο του του Στέφανου Κασσελάκη.

Μανώλης Εμμανουήλ: Τα Όσα Ανέφερε

«Είναι πολύ δύσκολο ένας Έλληνας να χτίσει καριέρα στο εξωτερικό, γιατί όσο καλά αγγλικά και να μιλάς δεν σε βλέπουν ποτέ σαν Άγγλο. Οι ρόλοι που παίζω στην Αγγλία είναι πάντα κάποιου ξένου, όχι απαραίτητα Έλληνα. Το να δουλέψω με ανθρώπους που θαυμάζω και έχουν κερδίσει Όσκαρ, το να περπατήσεις κόκκινα χαλιά, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήθελα πάρα πολύ να παίξω σε θέατρο στα ελληνικά και είμαι τυχερός που βρέθηκε το κατάλληλο έργο».

«Ο γάμος Κασσελάκη ήταν “τομή” στην ελληνική κοινωνία»

«Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ήταν ώρα να γίνει, χαίρομαι που επιτέλους συμβαδίζουμε με τις πιο προοδευτικές και λογικές χώρες της Ευρώπης. Για εμένα ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη ήταν “τομή” στην ελληνική κοινωνία. Είμαστε φίλοι, μετά τον γάμο μπορώ να πω ότι τους εκτίμησαν ακόμα περισσότερο. Οι λόγοι του ζευγαριού και των γονιών τους ήταν πολύ συγκινητική στιγμή».

«Διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο»

Ο Μανώλης Εμμανουήλ αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του που του άλλαξε τη ζωή και αποκάλυψε το πιο δύσκολο τηλεφώνημα που έχει κάνει ποτέ.

«Πριν 10 χρόνια ενώ έπαιζα σε μια παράσταση στο Λονδίνο, διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο, χειρουργήθηκα μέσα σε 24 ώρες. Οι πιθανότητες να ζήσω μετά το χειρουργείο, μου είπαν πως ήταν 50 – 50. Το πιο δύσκολο τηλεφώνημα που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν όταν πήρα τη μητέρα μου και της είπα για αυτό το χειρουργείο.

Μετά την περιπέτεια της υγείας μου αναθεώρησα πολλά πράγματα όπως το να μην αγχώνομαι για ανούσια πράγματα. Η σκέψη που έκανα μπαίνοντας στο χειρουργείο ήταν αν έχω πει στους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμένα, ποσό πολύ τους αγαπάω», τόνισε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: