Γιάννης Τσιμιτσέλης- Το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ακυρώσει την παράσταση και οι πρώτες δηλώσεις του

October 26, 2024

Γιάννης Τσιμιτσέλης- Το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ακυρώσει την παράσταση και οι πρώτες δηλώσεις του


Διαφ.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πέρασε δύσκολες στιγμές τις τελευταίες ημέρες, καθώς χρειάστηκε να ακυρώσει την παράσταση στην οποία συμμετέχει ως πρωταγωνιστής. Ο δημοφιλής ηθοποιός και παραγωγός διαγνώστηκε με κορονοϊό, γεγονός που τον εμπόδισε να ανταποκριθεί στις θεατρικές του υποχρεώσεις. Παρά το ότι αισθανόταν σχετικά καλά σωματικά, προτίμησε να προστατεύσει τους συνεργάτες του από την πιθανότητα μετάδοσης.

Αναγκαστικά, λοιπόν, απέχει προσωρινά από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση μέσω μιας ανάρτησής του. Στην ανακοίνωσή του έγραψε συγκεκριμένα ότι «Η παράσταση “Για μια ζωή” απόψε δεν θα γίνει! Ζητώ συγνώμη από ηθοποιούς και κοινό για την αναστάτωση, αλλά ο κόβιντ με αγάπησε», έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media, δείχνοντας παράλληλα και το θετικό τεστ που είχε κάνει.

Ακολουυθεί η ανάρτηση του ηθοποιού

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Σήμερα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Weekenders» και αναφέρθηκε στη σύντομη περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Μιλώντας για την τωρινή του κατάσταση, δήλωσε συγκεκριμένα:«Δεν το περνάω βαριά. Μπούκωμα έχω και ελάχιστα δέκατα. Έχω απλά αυτή την καταρροή που σου διαλύει λίγο τον νευρικό σύστημα… Οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά, έγινε αντικατάσταση στον ρόλο μου και εγώ θα είμαι στην παράσταση από την ερχόμενη Τετάρτη». Στη συνέχεια, ο  Πάτρας αποκάλυψε ότι μέσα στην εβδομάδα είχε προγραμματίσει γύρισμα για συνέντευξη με τον ηθοποιό. Ωστόσο, το γύρισμα δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της ασθένειάς του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Κατερίνα Γερονικολού για την απόφαση να μην παντρευτεί τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δεν μου προσφέρει το παραμικρό»

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε για την απόφασή της να μην παντρευτεί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με τον οποίο είναι αρκετά χρόνια μαζί.

Η γνωστή ηθοποιός διατηρεί σχέση με τον Έλληνα ηθοποιό εδώ και αρκετό καιρό, όμως το ζευγάρι δε θα κάνει το βήμα παραπάνω κι αυτό ακριβώς εξηγεί η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξή της.

Αφοπλιστική απάντηση από την Κατερίνα Γερονικολού για τον γάμο – «Δεν μου προσφέρει τίποτα»

Η Κατερίνα Γερονικολού κλήθηκε να συμμετάσχει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της σειράς, με τίτλο «Σαν Ψέμα», η οποία θα προβάλλεται στο Open TV.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογείται στην Κατερίνα Καινούργιου: «Θα δείξει αν γίνω μητέρα. Νομίζω ότι το έχω αφήσει λίγο στην τύχη, αγαπώ πολύ τα παιδιά. Έχω πολλά βαφτιστήρια, έχω και την κόρη του Γιάννη στη ζωή μου, θα δείξει. Κάθε μέρα έχω ένα κοριτσάκι μαζί μου στο γύρισμα, η μικρή είναι η πρωταγωνίστρια».

Και για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είπε: «Είμαστε σχεδόν 7 χρόνια μαζί. Δεν προσποιείται ποτέ, είναι πάντα αυθεντικός και αληθινός, ξέρεις ποιος είναι, δεν κοροϊδεύει. Δεν είναι στις προτεραιότητές και στις ανάγκες μας να παντρευτούμε με τον Γιάννη. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Ο γάμος πέρα από το όμορφο πάρτι δεν θα μου προσέφερε κάτι στην καθημερινότητά μου. Σαν παντρεμένοι είμαστε έτσι κι αλλιώς».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: