Κώστας Φραγκολιάς: H σπόντα Παπανώτα για την πρώην του που τον έκανε να βγει εκτός πλάνου

October 26, 2024

Κώστας Φραγκολιάς: H σπόντα Παπανώτα για την πρώην του που τον έκανε να βγει εκτός πλάνου


Διαφ.

Το βράδυ της Παρασκευής (25-10-2024), ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς παρευρέθηκαν στα εγκαίνια γνωστού κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας, προσελκύοντας τα βλέμματα με την ευδιάθετη παρουσία τους.

Το δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό δίδυμο συνομίλησε με την κάμερα της εκπομπής «Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη, όπου έκαναν κοινές δηλώσεις, ανταλλάσσοντας χαλαρά σχόλια και δείχνοντας την άριστη σχέση μεταξύ τους.

Η φιλική τους διάθεση αποτυπώθηκε στις δηλώσεις τους, με τον Παπανώτα να μοιράζεται σκέψεις του για το νέο στέκι της πόλης και τον Φραγκολιά να σχολιάζει με χιούμορ τη βραδιά, δημιουργώντας ένα ζωντανό και ευχάριστο στιγμιότυπο που κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών και των παρευρισκομένων.

Τα όσα ειπώθηκαν

Ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στον χωρισμό του Κώστα Φραγκολιά: «Έκανα αυτή τη δήλωση ότι ελπίζω να τα ξαναβρείς με το κορίτσι σου. Έλα εδώ να ακούσεις τι έλεγα. Είπα ότι όλες οι σχέσεις περνούν κρίση» είπε στην ρεπόρτερ ο Δημήτρης Παπανώτας, με τον Κώστα Φραγκολιά να γελάει και να βγαίνει από το πλάνο.

Στη συνέχεια ο συνεργάτης του στην εκπομπή Happy Day επέστρεψε και απάντησε: «Τι να πω εγώ; No comment».

«Ηλικιακή κρίση περνάω αυτή τη στιγμή. Είμαι ένα παιδί 16 ετών, εγκλωβισμένο στο σώμα ενός 30αρη. Γενικά με ενοχλεί να ασχολούμαστε με τις προσωπικές ζωές των άλλων. Αλλά ποιος είμαι εγώ, να μου πεις».

Ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς βρίσκονται μαζί καθημερινά στο πάνελ του Happy Day, που συνεχίζεται για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: