«Τα κατάφερα, είμαι ελεύθερη»: Τρισευτυχισμένη και χωρίς φόβο, στα 47, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

October 27, 2024

«Τα κατάφερα, είμαι ελεύθερη»: Τρισευτυχισμένη και χωρίς φόβο, στα 47, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου


Διαφ.

Μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από την εβδομάδα της, καθώς και τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Οκτωβρίου, η ηθοποιός ανάρτησε φωτογραφίες από τις πρόβες για τη νέα της θεατρική παράσταση, στιγμιότυπα από ζωντανές εμφανίσεις και χαλαρές στιγμές με φίλες. Στη λεζάντα της ανάρτησης, μίλησε για έναν προσωπικό φόβο που κατάφερε να ξεπεράσει, αποκαλύπτοντας τη δύναμη που άντλησε μέσα από τις εμπειρίες της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο φόβος που κατάφερε να ξεπεράσει

«Η εβδομάδα μου, οι φίλοι μου, οι σκηνές που πατούν τα πόδια μου και πετάει η ψυχή μου. Οι στόχοι μου όλοι εδώ, μπροστά μου. Κι ένας φόβος που λύθηκε. Τα κατάφερα! Είμαι ελεύθερη! Και τόσο ευγνώμων…»  έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Την ίδια μέρα που εμβολıάστnκα»: Γολγоθάς για Πηνελόπη Αναστασοπούλου, το πρόβλnμα uγείας που την ταλαıπωρεί

Η  Πηνελόπη Αναστασοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μεταξύ άλλων η παρουσία της προκάλεσε συζητήσεις για την επιστροφή του Booth στην τηλεόραση. Η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης στα δύσκολα περιστατικά που αντιμετώπισε με την υγεία των μαλλιών της μετά τη νόσησή της από Covid.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «χτύπησε τον θυροειδή μου και κατ’ επέκταση τα μαλλιά μου»

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η καλλιτέχνης : «Δεν το βίωσα τόσο άσχημα, δεν παίρνω τα πράγματα τόσο σοβαρά. Πηγαίνω κατευθείαν στη λύση. Τα μαλλιά μου είναι ένα αξεσουάρ, οπότε μπορώ και μου αρέσει να τα αλλάζω και να μεταμορφώνομαι. Δεν το πήρα κατάκαρδα. Αν είχε προέλθει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα ήταν τελείως διαφορετικό φυσικά. Είχε να κάνει με το γεγονός ότι εμβολιάστηκα για τον κορονοϊό, την ίδια μέρα που νόσησα»

«Πήρα διπλή δόση του ιού και χτύπησε τον θυροειδή μου και κατ’ επέκταση τα μαλλιά μου» ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Π. Αναστασοπούλου: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για το “Booth”, τα ξέρει όλα ο Ν. Κοκλώνης»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: