ΕΚΤΑΚΤΟ: Πληροφορίες πως Πέθανε στις φυλακές Κορυδαλλού ο βαρυποινίτης Βασίλης Δημάκης

February 7, 2025
ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναφορές για θάνατο του βαρυποινίτη Βασίλη Δημάκη στις φυλακές Κορυδαλλού

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: Πληροφορίες πως Πέθανε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Βασίλης Δημάκης


Διαφ.

Πληροφορίες για τον θάνατο του Βασίλη Δημάκη στις φυλακές Κορυδαλλού

Πέθανε ξαφνικά ο Βασίλης Δημάκης, στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν.

width=750

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί οι δύο συγκρατούμενοί του τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο κελί και αμέσως ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορυδαλλού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βασίλης Δημάκης δεν είχε προβλήματα υγείας. Στο σημείο έχει σπεύσει ήδη ιατροδικαστής, σε μια προσπάθεια να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου του 47χρονου.

width=1200

Ο Βασίλης Δημάκης είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 44χρονων συνολικά για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία Ο 47χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 44χρονων συνολικά για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία.

Το 2016 αποφάσισε να πάρει το απολυτήριο λυκείου καθ’ όσο βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών και μάλιστα κατάφερε να αποφοιτήσει με βαθμό 19,9.

Ακόμη, το 2020 προχώρησε σε απεργία πείνας διεκδικώντας το δικαίωμά του να παρακολουθεί μαθήματα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: