Η ολομέταξη γόβα που… άφησε εποχή, όλοι την κοιτούσαν: H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, 27 χρόνια πριν, νύφη στον 1ο της γάμο

February 17, 2025
Η εμβληματική γόβα που… έκανε αίσθηση, όλα τα βλέμματα πάνω της: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, 27 χρόνια πριν, νύφη στον πρώτο της γάμο

Η ολομέταξη γόβα που… άφησε εποχή, όλοι κοιτούσαν τα πόδια της: H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, 27 χρόνια πριν, νύφη στον 1ο της γάμο


Διαφ.

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον πρώτο της γάμο με τα παπούτσια που “άφησαν” εποχή

Το 1998, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέβηκε για πρώτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, για να παντρευτεί τον αγαπημένο της, σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Είκοσι επτά χρόνια πριν, η γνωστή ηθοποιός τέλεσε τον γάμο της στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη, στην Ακρόπολη. Μαζί με τον πρώτο της σύζυγό παρέμεινε παντρεμένη για περίπου τρεισήμισι χρόνια.

Η Αλεξάνδρα, εκείνη την ημέρα, εντυπωσίασε με την κομψότητά της, επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα λιτό νυφικό, κεντητό και μακρύ, το οποίο αναδείκνυε το αριστοκρατικό της παρουσιαστικό και το καλλίγραμμο σώμα της. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα ψηλά με μια εκλεπτυσμένη στυλιστική επιλογή, ενώ τα αξεσουάρ της, λίγα αλλά εξαιρετικά λαμπερά, συμπλήρωναν ιδανικά την εικόνα της.

Το πιο χαρακτηριστικό όμως, εκτός φυσικά από το νυφικό, ήταν και το παπούτσι που επέλεξε να φορέσει, το οποίο έχει αφήσει ιστορία. Ήταν μια ολομέταξη γόβα σε σαμπανιζέ χρώμα, που οριακά στο μπροστινό μέρος θύμιζε παπούτσι μπαλαρίνας.

width=640

width=640

width=640

width=640

Αποκαλυπτική η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Κακό είναι να πω την ηλικία μου; Είμαι 56 ετών

Ανοιχτά για την ηλικία της και το πώς διατηρείται νέα, μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη (23/10) στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, εξήγησε τον λόγο που δεν την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια σε τηλεοπτικές σειρές, δεδομένου ότι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει αποτελέσει μια εμβληματική τηλεοπτική παρουσία.

Πρέπει να ρωτήσεις τους παραγωγούς γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση και όχι εμένα. Λέγεται, ότι δεν υπάρχουν ρόλοι για γυναίκες ηθοποιούς από ηλικία 45 – 60 ετών. Κακό είναι να πω την ηλικία μου; Αν με ρωτήσει κάποιος πόσο χρονών είμαι, του απαντώ. Δεν το θεωρώ αγένεια να με ρωτάει κάποιος για την ηλικία μου. Το λέω και από μόνη μου, δεν έχω θέμα με την ηλικία. Για εμένα η ηλικία είναι ένας αριθμός και όχι κάτι παραπάνω. Είμαι 56 ετών, είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς διατηρείται νέα, η ηθοποιός απάντησε: Λίφτινγκ δεν έχω κάνει. Προσέχω τη διατροφή μου, γιατί το σώμα του ηθοποιού είναι εργαλείο. Κάνω γιόγκα πάρα πολλά χρόνια και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εκγύμναση για όλους μας και πόσω μάλλον για τους ηθοποιούς.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: