ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ: Φήμε για Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 10 χρόνια γάμου για Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέα Καψάλη – Δε μένουν πια στο ίδιο σπίτι

February 19, 2025

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 10 χρόνια γάμου για Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέα Καψάλη; – Έχει φύγει από το σπίτι τους


Διαφ.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης δε θα συνεχίζουν να πορεύονται μαζί στη ζωή, καθώς μετά από δέκα χρόνια γάμου και κοινής πορείας θα πάρουν διαζύγιο.

Σοκ προκάλεσε στην ελληνική σόουμπιζ η είδηση ότι η Έλενα Παπαρίζου χωρίζει και δε θα είναι με τον Ανδρέα Καψάλη, έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας.

Είδηση σοκ: Η Έλενα Παπαρίζου χωρίζει – Όλες οι λεπτομέρειες

Έλενα Παπαρίζου και Ανδρέας Καψάλης παίρνουν διαζύγιο μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου.

Αυτό αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα του Youweekly που υπογράφει η Τζώρτζια Συρίχα, επισημαίνοντας πως η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας δεν μένουν πλέον μαζί κι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Προβάλλοντας το σχετικό ρεπορτάζ στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Αυτό που έμαθα εγώ από δικούς της ανθρώπους είναι ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι ένας άνθρωπος που δε μιλάει για τα προσωπικά της, δεν θέλει να δίνει τροφή, δεν θέλει να γίνονται σχόλια. Ωστόσο άνθρωπος που την ξέρει καλά, μου είπε ότι όντως περνάει μία κρίση ο γάμος της κι αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί στο σπίτι. Ωστόσο αυτοί που τους ξέρουν και τους αγαπούν, θέλουν να πιστεύουν ότι είναι μία κρίση που θα ξεπεραστεί. Κι αυτό ελπίζουμε κι εμείς γιατί είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που ποτέ δεν έχει απασχολήσει τα Μέσα, που ποτέ δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους μίας όμορφης πορείας, ενός πολύ ήσυχου έγγαμου βίου με αγάπη, με στοργή».

«Οι δικοί της άνθρωποι μιλάνε για μία διάσταση που ελπίζουν να είναι προσωρινή» πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου από την πλευρά της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: