Συντετριμμένη η Εύη Βατίδου στην κηδεία του Κούγια – Είπε με τρεμάμενη φωνή μόνο μία κουβέντα μπροστά στις κάμερες που περίμεναν

March 4, 2025

Συντετριμμένη η Εύη Βατίδου στην κηδεία του Κούγια – Είπε με τρεμάμενη φωνή μόνο μία κουβέντα μπροστά στις κάμερες που περίμεναν


Διαφ.

Η Εύη Βατίδου πραγματοποίησε δηλώσεις από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου άπαντες είπαν το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Κούγια και συγκλόνισε με τα λόγια της.

Η Εύη Βατίδου ήταν πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια και μαζί έκαναν και δύο παιδιά με την ίδια να μην μπορεί να διαχειριστεί εύκολα την απώλεια του γνωστού ποινικολόγου.

Συγκλονίζει με τα λόγια της η Εύη Βατίδου – Δείτε αναλυτικά

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Εύη Βατίδου από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, λίγο πριν γίνει η ταφή του Αλέξη Κούγια. Ο ποινικολόγος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών και απώλειά του σκόρπισε θλίψη στα παιδιά και στην πρώην σύζυγό του.

Με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς συγκινημένη, η Εύη Βατίδου δήλωσε: «Σήμερα αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που υπήρξε για εμένα κάτι πολύ παραπάνω από πρώην σύζυγός μου. Ήταν ο άνθρωπος που αγάπησα, μοιράστηκα μαζί του χρόνια γεμάτα όνειρα, στιγμές και έντονα συναισθήματα. Ήταν ο πατέρας των παιδιών μας. Η ζωή μας, όμως, πήρε διαφορετικούς δρόμους, όμως ποτέ δε σταμάτησε να υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός και το πιο δυνατό μας δέσιμο: τα παιδιά μας.

Εκείνα είναι η απόδειξη της αγάπης που κάποτε μας ένωσε. Η πιο ζωντανή συνέχεια της ύπαρξής του. Η απουσία του αφήνει ένα μεγάλο κενό, ξέρω όμως ότι θα είναι πάντα μαζί μας, στις στιγμές τους, στις χαρές τους και στις δυσκολίες τους, σαν μία δύναμη που θα τα καθοδηγεί. Ευχαριστώ για όλα όσα έχουμε ζήσει, ευχαριστώ για τα παιδιά μας, για όλα. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ και θα τον θυμάμαι για πάντα».

Ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν επεισοδιακά το 2007. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Μάιρα. Τα τελευταία χρόνια είχαν έρθει και πάλι κοντά.

«Θα είσαι για πάντα για μένα νικητής», είπε η Μάιρα Κούγια.

Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών και σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία, στο Α’ Νεκροταφείο.

Στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, η κόρη του, Μάιρα Κούγια, συντετριμμένη εκφώνησε τον επικήδειο για τον πατέρα της.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα πυροτεχνήματα, τα μπαλόνια και τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει μαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ να σε βλέπω με μια ανθοδέσμη στην πρώτη σειρά σε κάθε μαθητική επίδειξη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο αγαπούσες εμένα και τον Χρίστο. Ήσουν ο πρώτος άνθρωπος που με αγάπησε τόσο πολύ.

Ήμασταν η πρώτη σου προτεραιότητα, ο λόγος που αγωνιζόσουν καθημερινά, και δεν τα παρατούσες ποτέ. Ήσουν μαχητής, ένας άνθρωπος τόσο δυνατός, ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε. Ήσουν αγωνιστής μέχρι το τέλος. Θα είσαι για πάντα για μένα νικητής», είπε μεταξύ άλλων η Μάιρα Κούγια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: