
Tροχαίο στην Πειραιώς: Κατέληξε η 61χρονη επιβάτιδα του ταξί που «καρφώθηκε» σε κολώνα
Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 61χρονη, η οποία επέβαινε στο ταξί το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο στην Πειραιώς, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου οδηγού.
Υπενθυμίζεται, πως το τροχαίο συνέβη την Τρίτη (4/3) στην Πειραιώς, όταν ο οδηγός του ταξί κινούμενος από Πειραιά προς Αθήνα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα.
Ο 64χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε νεκρός, ενώ η 61χρονη επιβάτιδα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα αρχικά στο ΝΙΜΤΣ και στη συνέχεια στον «Ευαγγελισμό» όπου και διασωληνώθηκε.
Δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης (5/3) υπέκυψε στα τραύματά της.
«Αφρενάριστο πήγαινε, πρέπει κάτι να έπαθε»
Αυτόπτης μάρτυρας έκανε δηλώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο στην Πειραιώς.
«Ξαφνικά στην απέναντι μεριά βλέπω ένα ταξί να τρέχει πάνω στο διάζωμα με ταχύτητα και να πέφτει πάνω σε κολώνα.
Σταμάτησα λίγο πιο κάτω και γυρνώντας πίσω πέρναγε ένα ασθενοφόρο εκείνη τη στιγμή, μάλλον από κάποιο οίκο ευγηρίας, απ’ ό,τι είδαμε. Σταμάτησε, πήρε την επιβάτισσα, είχε πεταχτεί στο παρμπρίζ. Εξέτασαν με σφυγμό τον οδηγό, δεν είχε σφυγμό και φύγανε.
Και καπάκι ήρθε η Πυροσβεστική, ήρθε το ΕΚΑΒ. Αφρενάριστο πήγαινε, κάτι πρέπει να έπαθε».
Πηγή