Άστραψε και βρόντηξε η Αναστασία Γιάμαλη: Ξέσπασε για τον Κυριαζίδη και για το απαράδεκτο σχόλιο στην Κωνσταντοπούλου

March 9, 2025

Καταπέλτης η Αναστασία Γιάμαλη: Ξέσπασε για τον Κυριαζίδη και για το απαράδεκτο σχόλιο στην Κωνσταντοπούλου


Διαφ.

«Ο συγκεκριμένος κύριος άλλωστε είναι υπότροπος»

Χείμαρρος ήταν για ακόμη μία φορά η Αναστασία Γιάμαλη, η οποία προχώρησε σε αφοπλιστικές δηλώσεις στον αέρα της εκπομπής της κατά του Δημήτρη Κυριαζίδη, βουλευτή της ΝΔ που μίλησε με σεξιστικούς και απρεπείς χαρακτηρισμούς στη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην αίθουσα της Βουλής.

Καταπέλτης η Αναστασία Γιάμαλη: Ξέσπασε για τον Κυριαζίδη και για το απαράδεκτο σχόλιο στην Κωνσταντοπούλου

Γιάμαλη για παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: «Κυρίες μου, καλούς αγώνες»

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Εξελίξεις τώρα» δεν δίστασε να κάνει το αιχμηρό σχόλιό της λέγοντας: «Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Κυρίες μου, καλούς αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε χθες, που συζητούσαμε τι θα σας δείξουμε σήμερα και τι πρέπει να ετοιμάσουμε, ότι θα ερχόταν ένας χυδαίος βουλευτής από τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Κυριαζίδης, να κάνει αυτού του τύπου του σχόλιο».

Η είδηση της ημέρας

Η ομορφότερη Ελληνίδα που πέρασε από την ελληνική τηλεόραση – Σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία που τα αποδεικνύουν όλα

«Όχι σε μια οποιαδήποτε γυναίκα, όχι ότι θα είχε λιγότερη σημασία αλλά μάλλον δεν θα το είχαμε πάρει χαμπάρι, σε μια αρχηγό πολιτικού κόμματος η οποία μάλιστα δεν μασάει και τα λόγια της. Και θα συνέδεε το δικαίωμα της να μιλάει με το αν η ίδια είναι μητέρα».

«Η αλήθεια είναι όμως ότι έχουμε συνηθίσει να πέφτουμε από τα σύννεφα. Ο συγκεκριμένος κύριος άλλωστε είναι υπότροπος», συμπλήρωσε η Αναστασία Γιάμαλη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: