Χάρης Βαρθακούρης για την Αντελίνα: «Όσο τα παιδιά μας έχουν ανάγκη την μητέρα τους στο σπίτι, θεωρώ ότι η θέση της αυτή την στιγμή είναι στο σπίτι»

March 11, 2025

Σάλος σήμερα με αυτά που είπε ο Χάρης Βαρθακούρης για την σύζυγό του: «Η θέση της Αντελίνας είναι στο σπίτι με τις κόρες μας, δουλεύω εγώ»


Διαφ.

Για την ήρεμη και όμορφη καθημερινότητά του εκτός τηλεόρασης μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης, αναφερόμενος στη ζωή του δίπλα στη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη, και τις κόρες τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως διανύει μια ιδιαίτερα θετική περίοδο, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η Αντελίνα έχουν υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, δίνοντας έμφαση στη σωστή διατροφή.

Χάρης Βαρθακούρης: Τα όσα δήλωσε για την οικογένεια του

«Νιώθω στα καλύτερά μου. Με την Αντελίνα προσέχουμε λίγο παραπάνω τη διατροφή μας αυτό το διάστημα», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Είναι κάτι το οποίο δεν υπάρχει στο ραντάρ μου, ούτε και στο δικό της αυτή τη στιγμή, όλα πάνε καλά. Η αποχή μας από την τηλεόραση μάς έχει βγει σε καλό και στην προσωπική μας ζωή. Γιατί να χαλάσουμε κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή κυλάει νεράκι;» είπε στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής για την αποχή του από την τηλεόραση.

Για την Αντελίνα Βαρθακούρη: «Όσο τα παιδιά μας έχουν ανάγκη την μητέρα τους στο σπίτι, θεωρώ ότι η θέση της αυτή την στιγμή είναι στο σπίτι, μην παρεξηγηθώ, με την έννοια ότι οι κόρες μας αυτή τη στιγμή την έχουν ανάγκη. Δουλεύω εγώ και για τους δύο, είμαστε μια χαρά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Έχουν γίνει ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ: Η Αντελίνα & ο Χάρης Βαρθακούρης πήγαν μπουζούκια με τις κόρες τους & ένα μαγαζί… κρέμασε το σαγόνι με την ομορφιά τους

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης αποφάσισαν να πάνε με τις κόρες τους στα μπουζούκια το βράδυ του Σαββάτου 15 Φλεβάρη με την οικογένεια να κλέβει την παράσταση.

Συγκεκριμένα οι δύο κόρες του ζευγαριού είναι πάρα πολύ όμορφες και έκλεψαν την παράσταση στο Nox που πήγαν ν’ ακούσουν τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή.

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Έχουν κούκλες κόρες – Έκλεψαν την παράσταση

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης το έριξαν έξω το Σάββατο το βράδυ 15/2, και δεν ήταν μόνοι!

Το ζευγάρι διασκέδασε στο Nox, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, έχοντας στην παρέα τους τις δύο κόρες τους, που έχουν μεγαλώσει εντυπωσιακά και μοιάζουν απίστευτα στη μαμά τους!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, πιο λαμπερή από ποτέ, μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη νυχτερινή τους έξοδο, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό της για τη Δέσποινα Βανδή.

Μετά το πρόγραμμα, η οικογένεια επισκέφτηκε το καμαρίνι της τραγουδίστριας, όπου φωτογραφήθηκαν… αγκαλιά!

«Δέσποινά μου, είσαι υπέροχη! Σε αγαπάμε!», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη, αποθεώνοντάς την.

Το ζευγάρι έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ, ενώ η βραδιά είχε κέφι, τραγούδι και δυνατές στιγμές!

Οι κόρες τους, αν και σπάνια εμφανίζονται δημόσια, τράβηξαν τα βλέμματα, με πολλούς να σχολιάζουν την απίστευτη ομοιότητά τους με τη μαμά τους.

Η οικογένεια Βαρθακούρη ξέρει να διασκεδάζει και το απέδειξε για ακόμα μια φορά!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: