Τεράστιο με πολλά δωμάτια και θέα “πιάτο” όλη την Αθήνα: Αυτό είναι το παλάτι που μετακόμισε ο Αλεξάνδρου μετά τον χωρισμό από την Τούνη

March 12, 2025

Τεραστίων διαστάσεων, με πολλά δωμάτια και θέα “πιάτο” όλη την Αθήνα: Αυτό είναι το παλάτι που μετακόμισε ο Αλεξάνδρου μετά τον χωρισμό από την Τούνη


Διαφ.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προχωρά σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη, πραγματοποιώντας μια σημαντική αλλαγή στην καθημερινότητά του.

Μετακόμιση και νέα αρχή για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέλεξε να ξεκινήσει εκ νέου σε προσωπικό επίπεδο, μετακομίζοντας σε ένα καινούριο διαμέρισμα, όπως αποκάλυψε μέσω αναρτήσεών του στον λογαριασμό του στο Instagram. Χαρακτηριστικά, στη λεζάντα των φωτογραφιών από τον νέο του χώρο, έγραψε «New home», σηματοδοτώντας τη νέα αυτή φάση στη ζωή του. Το μίνιμαλ ρετιρέ, το οποίο διαθέτει εντυπωσιακή θέα, φαίνεται να αντανακλά τη διάθεσή του για ανανέωση και προσωπική ισορροπία. Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τον χωρισμό του, ωστόσο φαίνεται πως επικεντρώνεται πλέον σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, όπως φίλους και φυσικά τον γιο του, Πάρη.

Από την άλλη πλευρά, η Ιωάννα Τούνη ήταν εκείνη που ανακοίνωσε πρώτη τον χωρισμό, μέσα από ένα προσωπικό και συναισθηματικά φορτισμένο βίντεο στο Instagram. Όπως ανέφερε: «Σίγουρα το πάλεψα, μη μου στέλνετε μηνύματα με το πόσο ωραίο ζευγάρι ήμασταν, το ξέρω ο Δημήτρης είναι κούκλος, είναι πανέμορφος, του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα». Η γνωστή influencer επιβεβαίωσε ότι η απόφαση για το τέλος της σχέσης τους είχε ήδη ωριμάσει και περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να ανακοινωθεί με σεβασμό και επίσημα, όπως επεσήμανε λέγοντας: «Ήθελα να πάρω κάποιες μέρες να έχω λίγο χρόνο, για να γίνει σωστά όλο αυτό, να μπουν κι οι υπογραφές, να λήξει επίσημα».

Η νέα σελίδα στη ζωή του Δημήτρη Αλεξάνδρου φαίνεται να ξεκινάει με θετική ενέργεια και διάθεση για εσωτερική ηρεμία και προσωπική εξέλιξη.

Ιωάννα: Τούνη: Ανατροπή στην σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Η φώτο στον κήπο με τις αγάπες της αγκαλιά, κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με τον γιο του, Πάρη και σε ανάρτησή του στο instagram, η Ιωάννα Τούνη έκανε το σχόλιό της.

Ειδικότερα, η influencer και ο επιχειρηματίας, πριν από λίγες ημέρες, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και έτσι ο χρόνος του Πάρη μοιράζεται εξίσου και στους δύο.

Έτσι, αυτές τις ημέρες, ο μικρός βρίσκεται στην Αθήνα, δίπλα στον πατέρα του, ο οποίος μοιράζεται με τους ακόλουθούς του στο instagram φωτογραφίες και βίντεο, δείχνοντας πώς περνούν τον χρόνο τους.

Χθες, Κυριακή, το βράδυ, το πρώην μοντέλο έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια εικόνα του γιου του, ο οποίος έχει ανέβει πάνω στο σκύλο του για να παίξουν και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Κάπως έτσι τελειώνει μια ευτυχισμένη βδομάδα που ξεκίνησε με λίγες μυξούλες και καταλήξαμε με γέλια χάδια και χαρές».

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Τούνη σχολίασε «Αγάπες μου».

Η ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Δημήτρης Αλεξάνδρου ανάρτηση

Το σχόλιο που έκανε η Ιωάννα Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: