Η Ελένη Λουκά ξαναχτυπά:Κυλιέται και χτυπιέται στο δρόμο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

March 15, 2025

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γυναίκα κυλιέται και χτυπιέται στο δρόμο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο – Σάστισαν όταν κατάλαβαν ποια είναι


Διαφ.

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελετής ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όταν η γνωστή για τις δημόσιες εμφανίσεις της Ελένη Λουκά προκάλεσε αναστάτωση στο σημείο.

Έντονη παρουσία της Ελένης Λουκά μετά την ορκωμοσία

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου κυβερνητικού σχήματος πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί της ημέρας, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και κορυφαίων στελεχών του πολιτικού κόσμου, με βάση τις αποφάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ανακοινώθηκαν επίσημα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Ωστόσο, αρκετή ώρα μετά το πέρας της τελετής, η Ελένη Λουκά έκανε την εμφάνισή της έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Με ιδιαίτερα έντονη συμπεριφορά, άρχισε να φωνάζει και να εξαπολύει ύβρεις, ενώ δεν δίστασε να κυλιστεί στον δρόμο μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τους περαστικούς.

Παρέμβαση αστυνομίας – Δείτε το βίντεο

Αρχικά, παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Το συμβάν κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα να επέμβουν τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις, που βρισκόντουσαν ήδη στο σημείο για λόγους ασφαλείας λόγω της παρουσίας της νέας κυβέρνησης.

Η σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για ακόμη μία εκκεντρική εμφάνιση της Ελένης Λουκά, η οποία κατά καιρούς έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα με αντίστοιχες παρεμβάσεις σε δημόσιες εκδηλώσεις και πολιτικά γεγονότα.

Ελένη Αθερινού: Η γυναίκα του Κυρανάκη που έκλεψε τις εντυπώσεις με τη φουσκωμένη κοιλίτσα στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

Η νέα κυβέρνηση ορκίστηκε το πρωί του Σαββάτου 15 Μαρτίου στο Προεδρικό Μέγαρο, με τα μέλη της να δίνουν το παρών από νωρίς. Ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Υπουργού Μεταφορών και προσήλθε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ελένη Αθερινού, η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η πρώτη εμφάνιση της εγκυμονούσας Ελένης Αθερινού

Η Ελένη Αθερινού επέλεξε για την περίσταση ένα κομψό κρουαζέ φόρεμα σε απόχρωση μωβ-μελιτζανί, το οποίο ανέδειξε διακριτικά την φουσκωμένη κοιλιά της, επιβεβαιώνοντας τη νέα εγκυμοσύνη του ζευγαριού. Παρόλο που οι ίδιοι δεν προχώρησαν σε δηλώσεις, η κοινή τους εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη. Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το φύλο του μωρού, όμως το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει αυτή τη νέα φάση της οικογενειακής του ζωής, με ηρεμία και διακριτικότητα. Να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί, ενώ στιγμιότυπα από τη βάπτισή του έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η εικόνα του Κωνσταντίνου Κυρανάκη να φτάνει χέρι-χέρι με την σύζυγό του, εξέπεμψε μια συμβολική ισορροπία μεταξύ οικογενειακής και δημόσιας ζωής, παραμένοντας στο πνεύμα ευπρέπειας που ταιριάζει σε ένα επίσημο κυβερνητικό γεγονός.

Η πορεία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στην πολιτική και στον δημόσιο λόγο

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1987 στο Λουξεμβούργο και μεγάλωσε στην Αθήνα, έχοντας καταγωγή από τον Βόλο και την Κρήτη. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Αθήνας με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη στρατηγική επικοινωνία. Πριν την πλήρη ενασχόλησή του με την πολιτική, εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα του μάρκετινγκ και υπήρξε συνιδρυτής της πλατφόρμας BrainGain, η οποία στόχευε στην επιστροφή των νέων στην Ελλάδα κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Το 2014 συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τον Ιανουάριο του 2017, το περιοδικό Forbes τον συμπεριέλαβε στη λίστα «30 κάτω των 30» στην Ευρώπη στον τομέα του Δικαίου και της Πολιτικής. Είχε ήδη προηγουμένως διατελέσει πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (2013-2017), ενώ είχε δραστηριοποιηθεί και στη φοιτητική οργάνωση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Στις ευρωεκλογές του 2014 συμμετείχε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής συγκεντρώνοντας 34.232 σταυρούς. Το 2016 εντάχθηκε στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια εργάστηκε για 2,5 χρόνια ως αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με περισσότερους από 42.000 σταυρούς και, αμέσως μετά, εξελέγη γραμματέας της Βουλής με 238 ψήφους.

Θέσεις και δημόσιες τοποθετήσεις

Ο Κυρανάκης έχει εκφράσει σταθερές απόψεις σε κρίσιμα εθνικά ζητήματα. Έχει ταχθεί κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, δηλώνοντας πως δεν αποδέχεται την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» και έχει μιλήσει υπέρ της κατάθεσης πρότασης μομφής, αν και τελικά αυτή δεν κατατέθηκε. Αναφορικά με τη μεταναστευτική πολιτική, έχει υποστηρίξει πως η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να προστατεύει τα σύνορά της, επισημαίνοντας την ανάγκη περιορισμού της μαζικής εισροής μεταναστών.

Ο ίδιος, ως πρώην κάτοικος εξωτερικού, έχει ζητήσει την επέκταση του δικαιώματος ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, ενώ έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα υπέρ της μείωσης φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, καθώς και της στήριξης της επιχειρηματικότητας με κίνητρα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η πολιτική του διαδρομή έως σήμερα αποκαλύπτει έναν συνδυασμό φιλελεύθερων οικονομικών απόψεων και σταθερών εθνικών θέσεων, ενώ η προσωπική του ζωή διατηρεί έναν σταθερό και διακριτικό χαρακτήρα, παρά την αυξημένη δημοσιότητα που φέρει η νέα του θέση στην κυβέρνηση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: