
Αγνώριστη η Αντελίνα Βαρθακούρη: Η Tεpάστια μεταμόρφωση, 4 χρόνια μετά – Δεν είναι κακό να πούμε ότι αδυνάτισα
Η Αντελίνα Βαρθακούρη, σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.
Η παρουσιάστρια, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το τέλος του ΣουΚου Family, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα για τη μεγάλη μεταμόρφωση.
Δεν είναι κακό να πούμε ότι αδυνάτισα γιατί είναι μέσα κι αυτό στη δική μου τη διαδρομή. Γιατί είναι κακό να το λες; ανέφερε η Αντελίνα Βαρθακούρη.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: Όταν τελείωσε το θέμα της τηλεόρασης, με το που έφυγα από το στούντιο, πήγα στο κομμωτήριο. Και είπα: δεν θέλω καθόλου αυτά τα μαλλιά. Είναι σαν να μου έλειπε η Αντελίνα. Έβγαλα τις τρέσες. Με έπιασε ένα παράπονο γιατί εκεί άρχισα να συνειδητοποιώ τι μου έχω κάνει. Το τηλεοπτικό μου ταξίδι με έκανε να χάσω την πραγματική Αντελίνα. Πολλές φορές βλέπω τις εικόνες από τις εκπομπές και λέω: δεν μου αρέσω. Κάπου τώρα, που είμαι ήρεμη και είμαι εγώ, νομίζω ότι έκανα πολύ καλά που έφυγα. Δε μου φταίει κανένας, εγώ φταίω.
Με πείραξαν και πείραξαν κάτι που αγαπάω. Ο σύζυγός μου είναι η εικόνα μου, η εικόνα των παιδιών μου, η επιλογή μου και πας να του κολλήσεις μια ταμπέλα για πατριαρχία και τον συγκρίνεις με το κάνε ένα παιδί…, είπε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη και στη συνέχεια στράφηκε κατά της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αναφέροντας τα εξής:
Για μένα θα είχε τελειώσει αυτό το θέμα γιατί υπάρχουν άγραφοι κανόνες. Μιλάμε στο τηλέφωνο, το λύνουμε, σου λέω ότι το έχω ξεχάσει το θέμα, τελείωσε, δεν το ξανασυζητάμε. Όταν όμως την επόμενη μέρα βγαίνει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και ακούω το θέμα να το έχεις ρίξει στο πάτωμα, καμία ουσία, τίποτα, πρέπει να βγω και να απαντήσω.
Και να απαντήσω και στη φίλη μου τη Σταματίνα γιατί την είδα ότι πικράθηκε γιατί ήρθα εδώ. Δεν άδειασα τη Σταματίνα. Η Σταματίνα είναι πάρα πολύ καλή φίλη, βεβαίως και με έχει στηρίξει, βεβαίως και της είπα στο τηλέφωνο ότι θα πάω αλλά δεν είμαι έτοιμη, δεν είχα και κάτι να πω. Προέκυψε το θέμα αυτό. Εσύ Γιώργο μου με στήριξες, χτύπησε το τηλέφωνο και ήθελες τη γνώμη μου. Αν η Σταματίνα με έπαιρνε ένα τηλέφωνο όταν έβγαλε την Σίσσυ Χρηστίδου και μου έλεγε θες να βγεις κι εσύ; Δεν έχω θέμα με τη Σταματίνα, έτσι έκρινε έτσι έκανε. Κι εγώ έτσι έκρινα έτσι έκανα και ήρθα εδώ.
Επανερχόμενη στην Σίσσυ Χρηστίδου, η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε: Στο τηλεφώνημα μου είπε Συγγνώμη που σε στεναχώρησα. Μιλήσαμε, αναπτύξαμε το σκεπτικό μας… Είμαστε δύο άλλοι άνθρωποι, άλλη ματιά της ζωής εντελώς. Δεν είναι κακό. Εκτιμώ ότι με πήρες, κατάλαβα τον τρόπο της που δεν ήθελε να με στεναχωρήσει, το δέχομαι και το κλείνω. Την επόμενη μέρα, όμως, βγαίνεις και λες αυτά που λες.
Επειδή είχε την αγωνία αν θα κάνει νούμερα στην εκπομπή σου… δεν κάνει νούμερα η Σίσσυ Χρηστίδου, κάνει νούμερα το θέμα. Από κάτι τέτοια μικρά, βλέπεις το εγώ. Είδες πώς ανοίγουμε τον σκουπιδοτενεκέ και πετάμε μέσα την ομαδικότητα; Κάνει νούμερα η ομάδα… Όχι. Νούμερα κάνει το θέμα. Το θέμα αφορά πάρα πολύ κόσμο.
Βγήκα να μιλήσω γιατί πάλεψα να φύγει αυτή η ταμπέλα από πάνω μου. Βγήκα να μιλήσω γιατί ως τηλεθεάτρια βλέπω μια βουτιά της τηλεόρασης και με πονάει. Βγήκα να μιλήσω ως γυναίκα διότι έχω το δικαίωμα να έχω διαφορετική γνώμη από άλλες γυναίκες. Ελευθερία έχουμε, εγώ διαφωνώ γιατί έχω άλλη άποψη και θέλω να με αγαπάς γι’ αυτό που είμαι, τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη.
Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Χάρη Βαρθακούρη: Εγώ που είμαι εργαζόμενη μητέρα, δεν με χρειάζονται τα παιδιά μου;
Μια δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη για την τηλεοπτική αποχή της συζύγου του Αντελίνας Βαρθακούρη ενόχλησε αρκετά την Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί της Κυριακής μέσα από το Χαμογέλα και Πάλι!.
Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε: Η θέση της είναι στο σπίτι, οι κόρες μας την έχουν ανάγκη.
Ήρεμα το λέω… ξεκίνησε την τοποθέτησή της η παρουσιάστρια του Mega.
Θα μπορούσε το ίδιο πράγμα να διατυπωθεί όχι ως προσωπική του θέση. Εκείνη έχει κάνει την επιλογή να είναι σπίτι. Είναι τελείως λάθος το νόημα και η τοποθέτηση από το η θέση της είναι στο σπίτι γιατί αυτό είναι η δική του θέση. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί στο πώς διατυπώνουμε τέτοια πράγματα σήμερα. Τα παιδιά δεν είναι μωρά, είναι μεγάλα παιδιά που πάνε σχολείο κάθε μέρα. Εγώ που είμαι εργαζόμενη μητέρα, δεν με χρειάζονται τα παιδιά μου; τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Πηγή