
Κι όμως είναι η Ιωάννα Μπέλλα: Αγνώριστη η σημερινή της εικόνα από τις πλαστικές για την πρώην Σταρ Ελλάς
Η Ιωάννα Μπέλλα είχε απασχολήσει έντονα τα μέσα το 2018, όταν στέφθηκε Σταρ Ελλάς, αλλά και για τον αποκλεισμό της από το Greece’s Next Top Model, λόγω αισθητικών επεμβάσεων. Έκτοτε, η πορεία της έχει πάρει διαφορετική τροχιά, με το μοντέλο να χτίζει τη δική του διεθνή καριέρα στον χώρο της μόδας.
Τα τελευταία χρόνια, η Ιωάννα εμφανίζεται συχνά στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο που αποκαλύπτουν μια εμφανώς διαφορετική εικόνα από εκείνη που το κοινό είχε γνωρίσει στο ξεκίνημά της. Οι πλαστικές επεμβάσεις που έχει επιλέξει να κάνει – τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα – έχουν αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της.
Οι αντιδράσεις και το δημόσιο μήνυμα
Η εξωτερική της μεταμόρφωση έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια. Η ίδια, ωστόσο, δεν έμεινε σιωπηλή απέναντι στις ερωτήσεις και την κριτική που δέχεται. Σε ένα Instagram story, η Ιωάννα έστειλε το δικό της ξεκάθαρο μήνυμα, γράφοντας:
Τις τελευταίες ημέρες παίρνω διάφορα μηνύματα ότι έχω αλλάξει εμφανισιακά, γιατί επεξεργάζομαι τόσο πολύ τις φωτογραφίες μου, γιατί βρίσκομαι στην Αμερική και άλλες πολλές ερωτήσεις.
Θα σας πω ότι η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω και δεν αφορά κανέναν από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλιά, έγραψε η Ιωάννα Μπέλλα.
Δείτε εδώ την αλλαγή της Ιωάννας Μπέλλα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία: Η Ιωάννα Μπέλλα παραδέχεται τη μοναδική πλαστική επέμβαση που έχει κάνει
Η Ιωάννα Μπέλλα σε συνέντευξη στο περιοδικό OK! μίλησε για όλες τις πτυχές της ζωής της και την εμπειρία της με τη δημοσιότητα που έχει λάβει. Αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις, στο Photoshop που κάνει στις εικόνες της αλλά και στη δήλωση που προκάλεσε σάλο, και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;.
Μιλώντας για την εμφάνισή της στο GNTM 1, το photoshop, τις πλαστικές επεμβάσεις και τη δήλωσή στην εκπομπή The 2night show σημείωσε: Όσον αφορά τις επεμβάσεις, θα πω ότι μία επέμβαση έχω κάνει, στο στήθος μου. Τα υπόλοιπα είναι ενέσιμα. Δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία. Ό,τι άλλο έχω κάνει δεν είναι μόνιμο, έξι μήνες κρατάει.
Έγινα γνωστή από το GNTM και είμαι ευγνώμων για αυτό. Εκείνοι είχαν επικοινωνήσει μαζί μου και στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο, οπότε είχα ήδη φύγει στο Λονδίνο. Συζητήθηκα πολύ τότε, ακούστηκαν κάποια πράγματα που είχαν ενοχλήσει και εμένα και, κυρίως, τους γονείς μου. Μετά από ένα διάστημα συνήθισα, κατάλαβα πως ό,τι κι αν έλεγα, κάποιοι θα το ερμήνευαν αρνητικά. Για αυτό ειδικά που έγινε τότε στον Γρηγόρη, βγήκα μετά και το εξήγησα. Προφανώς είμαι κατά της βίας, προφανώς δεν πρέπει καμία γυναίκα να τη δέχεται ποτέ. Ήμουν πιο μικρή και αυθόρμητη τότε, είπα κάτι χωρίς να βουτήξω τη γλώσσα μου στο μυαλό μου ανέφερε η Ιωάννα Μπέλλα.
Εξηγώντας περισσότερο τη δήλωσή της στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Προσπάθησα να μην απαντήσω με έναν τρόπο προσβλητικό, αλλά δεν ακούστηκε σωστά. Οπότε και σήμερα ζητάω “συγγνώμη” από τον κόσμο για αυτό.
View this post on Instagram
Η Ιωάννα Μπέλλα για την αγορά του Ντουμπάι
Αναφορικά με την επεξεργασία στις εικόνες που δημοσιεύει στο Instagram: Για το θέμα με το Photoshop θα πω ότι ζω σε μια χώρα τελείως διαφορετική από την Ελλάδα. Εδώ οι γυναίκες και κάνουν πολύ Photoshop και
βάφονται πολύ έντονα. Αυτό επιβάλλει η αγορά του Ντουμπάι. Είναι επαγγελματικοί οι λόγοι, έτσι κλείνεις πιο πολλές δουλειές ως μοντέλο
Στη συνέχεια της απάντησής της η Ιωάννα Μπέλλα συμπλήρωσε: Δεν έχω ανασφάλεια με την εμφάνισή μου. Αγαπώ πολύ την Ιωάννα και κάνω πράγματα για να είναι ευτυχισμένη. Για αυτό αποφάσισα να μετακομίσω μόνη μου στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να ακούω ότι δεν έχω αυτοπεποίθηση. Με αγαπάω
View this post on Instagram
Πηγή