Έγκυος ξανά στα 53 η Άριελ Κωνσταντινίδη – Η 1η δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα

April 8, 2025
Η Άριελ Κωνσταντινίδη περιμένει παιδί για δεύτερη φορά στα 53 – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά

Έγκυος ξανά στα 53 πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός που έπαιζε στην Μαρία την Άσχημη – Η 1η δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα



Η Άριελ Κωνσταντινίδη είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Η 53χρονη ηθοποιός έκανε μία δημόσια εμφάνιση και πόζαρε χαμογελαστή, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά

Η ηθοποιός δεν έχει μιλήσει επίσημα την ευχάριστη είδηση, ωστόσο φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, ποζάροντας, ενώ κρατούσε τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Η 53χρονη ηθοποιός έδωσε το παρών σε εκδήλωση προς τιμήν του Τάκη Βουγιουκλάκη, στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων. Εκεί λοιπόν, ξεχώρισε η εμφάνιση που έκανε, καθώς δεν έκρυψε με τη στάση της, πως είναι σε ενδιαφέρουσα και πώς διανύει μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εμφάνισή της

width=640

Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη, η Άριελ Κωνσταντινίδη δεν την κρύβει, καθώς λίγες ώρες μετά την πρώτη της εμφάνιση, μοιράστηκε και ένα σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό φαίνεται ευδιάθετη, να τραγουδάει, όσο παράλληλα πόζαρε σε έναν καθρέφτη.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει δίδυμα αγόρια με τον πρώην σύζυγό της, Τάκη Μαργαρίτη τον Μάρτιο του 2017. Σχετικά με το διαζύγιό της, η Άριελ Κωνσταντινίδη είχε πει: Όταν κάποιος χωρίσει εύκολα αυτό είναι ανωριμότητα, αλλά όχι και το τέλος του κόσμου. Ίσα ίσα μπορεί να είναι πολύ σωστό να γίνει. Στην περίπτωσή μου έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Και επειδή υπήρχαν τα παιδιά δεν μπορούσα να λέω ότι “δεν με πειράζει κάτι”. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα με κοιτάζουν τα παιδιά μου στα μάτια και δεν θα βλέπουν χαρά. Το να βλέπουν τα παιδιά την ψυχρότητα μεταξύ του ζευγαριού αυτό είναι το τραγικό.

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η καριέρα μου χάλασε όταν η Βουγιουκλάκη μου “έκοψε” τις προτάσεις. Δεν ήθελε να πετύχω

Η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.

Δεν μου λείπει καθόλου το κομμάτι της συντροφικότητας, γιατί δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Μετά τον χωρισμό μου έκανα σοβαρές σχέσεις, άλλα δεν είχαν να κάνουν με το κομμάτι της συμβίωσης και της οικογένειας. Τα παιδιά μου λειτούργησαν ως αιτία για να βρω την απόλυτη δύναμη για να μπω στον χωρισμό. Κινήθηκα νομικά για την ολοκλήρωση του διαζυγίου. Υπήρχαν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, που δεν αφορούσαν στα παιδιά. Θα ξανά έκανα έναν γάμο, είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Μεταξύ άλλων η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε επιτυχημένη, τότε δε μπορούσα να το καταλάβω. Όσο η Αλίκη Βουγιουκλάκη βρισκόταν στις επάλξεις και ήταν δημιουργική, δεν θα της ήταν εύκολο ένα παιδί της, να την ξεπεράσει. Είχα δεχτεί προτάσεις που η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου τις έκοψε. Μου έλεγε “θα φύγεις από έμενα;” Είχα χάσει τον εαυτό μου 100% μέσα σε αυτήν την σύγκριση με την Αλίκη. Η Αλίκη συγκρινόταν σε όλα. ήταν έτσι στον χαρακτήρα της, ήταν πρωταθλήτρια, αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Οι περισσότεροι θαυμαστές της Αλίκης ήθελαν να την αγγίξουν. Τα είχα αντιμετωπίσει κι εγώ αυτά από πάρα πολύ μικρή ηλικία, ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ειδικά μετά την Μαρία την άσχημη. Με έβγαζαν φωτογραφίες ενώ κοιμόμουν μέσα στο μέτρο η σε ταξί, με ακουμπούσαν, δεν είχα προσωπικό χώρο. Ο λόγος που δεν κάνω τηλεόραση είναι επειδή τρομοκρατήθηκα από τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού κατέληξε η Άριελ Κωνσταντινίδη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: