
EKTAKTO: ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ – ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 112 – ΚΛΕΙΣΤΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στο Γομοστό Δυτικής Αχαΐας και εξαιτίας των πυκνών καπνών εστάλη μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής.
Η φωτιά στην Αχαΐα καίει πλαστικά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου το οποίο βρίσκεται στην εθνική Πατρών – Πύργου.
Μέσω μηνύματος από το 112, οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους, κλείνοντας πόρτες και παράθυρα, λόγω των καπνών.
⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
???? Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο #Γομοστό #Αχαΐας
‼️ Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα
‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών@pyrosvestiki @hellenicpolice
— 112 Greece (@112Greece) April 11, 2025
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε στις 13:55 το μεσημέρι της Παρασκευής (11/04), ενώ οι συνθήκες υπό τις οποίες εκδηλώθηκε παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Για την κατάσβεση επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, καθώς και 2 ειδικά βραχιονοφόρα, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.
Αθήνα: Φωτιά σε λεωφορείο – Οι φλόγες επεκτάθηκαν σε στάση
Κάτω Πατήσια: Φωτιά σε λεωφορείο στη Λιοσίων – Οι φλόγες επεκτάθηκαν σε στάση
Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί – Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς
Συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (09.04.25) για φωτιά που ξέσπασε σε λεωφορείο στα Κάτω Πατήσια.
Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε λεωφορείο που κινούνταν επί της Λιοσίων, με αποτέλεσμα το όχημα να καταστραφεί ολοσχερώς.
Μάλιστα, οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε στάση λεωφορείου, η οποία και υπέστη ζημιές.
Λεωφορείο πήρε φωτιά στη Λιοσίων pic.twitter.com/OzvVYaGrbE
— ????✏️✍????Σωτήρης Παπ ✍????✏️???? (@sotpap1997) April 8, 2025
Στο σημείο επιχείρησαν 13 Πυροσβέστες με πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής οι οποίοι έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, πριν λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε λεωφορείο επί της λεωφ. Λιοσίων του δήμου Αθηναίων Αττικής. Επιχείρησαν 13 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 8, 2025
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.
Πηγή