
ΕΚΤΑΚΤΟ για Πέτρο Μπουσουλόπουλο – Ανακοίvωση
Τι αναφέρει
Την δική του απάντηση μέσω των δικηγόρων του έδωσε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος που τα τελευταία 24ωρα βλέπει το όνομά του να εμπλέκεται με την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην οποία ανακατεύεται και γνωστός τραγουδιστής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Τις τελευταίες ώρες αναπαράγονται δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο κατόπιν διαρροής υλικού δικογραφίας σχετικά με φερόμενη εμπλοκή του εντολέα μας σε ποινική δικογραφία.
Σε πολλά από τα δημοσιεύματα αυτά, γίνεται ονομαστική αναφορά συνοδευόμενη με εικόνα του προσώπου του, ενώ σε κάποια άλλα φωτογραφίζεται εκείνος με αναφορά στοιχείων δηλωτικών της ταυτότητας του ενώ παράλληλα συνοδεύονται και με φωτογραφίες του που έχουν υποστεί μερική επεξεργασία.
Τα δημοσιεύματα αυτά συνοδεύονται από αποσπασματικά στοιχεία της δικογραφίας για την οποία ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ Ή ΔΙΩΚΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ.
Τα εν λόγω δημοσιεύματα θίγουν ανεπανόρθωτα την προσωπικότητα, την αξιοπρέπεια και την τιμή του εντολέως μας, ΕΝΩ παράλληλα συνιστούν κατάφωρη παραβίαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αλλά και της μυστικότητας της προδικασίας αλλά και της εν γένει δικαστικής διαδικασίας, τη στιγμή μάλιστα που ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ SITE, ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει ο ίδιος για την εκκρεμή δικογραφία.
Η έκθεση ενός ατόμου στη δημοσιότητα αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση, στο στάδιο που ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΕΙΣΕΛΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, εγείρει ζητήματα ως προς τις επιπτώσεις της έκθεσης αυτής.
Ζητούμε λοιπόν προς διαφύλαξη της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειας του εντολέως μας από τους δημοσιογράφους:
Να ανακαλέσουν τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα στα οποία απεικονίζεται και αναφέρεται ο εντολέας μας σχετικά με εκκρεμή ποινική δικογραφία.
Να παραλείψουν από εδώ και στο εξής κάθε προσβολή της προσωπικότητας του και των προσωπικών του δεδομένων, κάθε αναφορά στο ονοματεπώνυμο του, κάθε δημοσίευση φωτογραφίας του και ΚΑΘΕ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ.
Αθήνα, 15/4/2025
Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι
Η νέα ζωή του Πέτρου
Ήταν ο γλυκός, αυθόρμητος Μάρκος που μας έκλεψε την καρδιά μέσα από τη σειρά-φαινόμενο του Mega, Ευτυχισμένοι Μαζί.
Σήμερα, στα 42 του, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος έχει μεταμορφώσει τη ζωή του σε έναν καμβά γεμάτο χρώμα, τέχνη και βαθιά προσωπική έκφραση.
Η γοητεία του και η αυθεντικότητά του τον καθιέρωσαν γρήγορα στις καρδιές του κοινού, όταν το 2007 έγινε ο τηλεοπτικός γιος του Γιάννη Μπέζου και της Κατερίνας Λέχου.
Αν και όλοι περίμεναν πως θα τον βλέπαμε συχνά στη μικρή οθόνη, ο Πέτρος επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο — έναν δρόμο πιο εσωτερικό, πιο δημιουργικό και μακριά από τα φώτα της προβολής.
Αφήνοντας πίσω την πρωτεύουσα, έκανε τη Ρόδο το νέο του σπίτι και το 2017 έδωσε σάρκα και οστά στο δικό του όραμα: το θεατρικό εργαστήρι Αγιούτο.
Εκεί, ο ίδιος παραδίδει με ενθουσιασμό μαθήματα υποκριτικής, φαντασίας, αυτοσχεδιασμού και κινησιολογίας.
Το εργαστήρι έχει εξελιχθεί σε ένα πολύχρωμο εργαστήριο έμπνευσης, φιλοξενώντας δράσεις για μικρούς και μεγάλους, όπως ψυχοκινητικά παιχνίδια και σεμινάρια φιλαναγνωσίας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Και δεν είναι μόνος.
Συχνά πλαισιώνεται από αξιόλογους καλλιτέχνες του ελληνικού θεάτρου, με το Αγιούτο να ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα – από τη Νάξο και το Ναύπλιο, μέχρι τα Χανιά, το Ρέθυμνο, την Καλαμάτα και τη Λαμία.
Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος αποδεικνύει πως η αληθινή δημιουργία δεν χρειάζεται σκηνές και φώτα.
Χρειάζεται ψυχή. Και σε αυτό, είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.
Σταμάτησα να δίνω συνεντεύξεις γιατί μου έκαναν γελοίες ερωτήσεις, είχε δηλώσει Πέτρος Μπουσουλόπουλος.
Έδινα συνεντεύξεις αλλά σταμάτησα γιατί δεν είχα κάτι να πω. Οι ερωτήσεις ήταν λίγο γελοίες, μία – δύο – τρεις – πέντε, μία στιγμή μουλαρώνεις και δεν δίνεις, ενώ μιλώντας για την αποχή του από την τηλεόραση είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά:
Δεν είχα καμία πρόταση. Από εκεί και πέρα διάλεξα έναν δρόμο να πάρω και χάθηκα. Έφυγα για Ρόδο. Μετά ξαναήρθα, ξαναέφυγα και άμα δεν είσαι στην πιάτσα, λένε, δεν είναι εδώ.
Πηγή