Η σοκαριστική στιγμή που γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι σέρνεται από αστυνομικούς στην Αυστραλία (vid)

January 9, 2023
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες που δείχνουν αστυνομικούς να επιτίθενται σε γυναίκα που βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Σοκαριστικό είναι το βίντεο, που έχει ταξιδέψει μέσω του διαδικτύου, όπου αστυνομικοί στην Αυστραλία σέρνουν γυναίκα με κινητικές δυσκολίες.


Διαφ.

Όπως απεικονίζεται και στο βίντεο η γυναίκα δεν μπορεί να αντιδράσει, καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί την βία την οποία δέχεται. Το περιστατικό συνέβη σε συρμό του μετρό και οι επιβάτες είχαν μείνει στήλη άλατος.

Παρά όμως την απίστευτη και αποτρόπαια δράση των αστυνομικών, κανένας δεν αντέδρασε, παρά μόνο φραστικά. «Είναι ανάπηρη, θα την τραβάς με αυτό τον τρόπο», ακούγεται να φωνάζει μια γυναίκα.

Στη συνέχεια η γυναίκα με ότι δύναμη είχε προσπάθησε να σπρώξει τον έναν αστυνομικό και εκείνος την χτύπησε βίαια και επανειλημμένα.

Σε ανακοίνωση που έκανε η αστυνομία, στιγμές αργότερα, αφού δημοσιεύτηκε το βίντεο, τοποθετήθηκε για το γεγονός. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως ο οδηγός ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς είδε από τις κάμερες την γυναίκα να καπνίζει. Η αστυνομία στο τέλος της ανακοίνωσης υπερασπίστηκε τον αστυνομικό, καθώς, όπως δήλωσε, έκανε απλώς την δουλεία του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: