Οδυσσέας Σταμούλης: Κατέρρευσε μπροστά στο λευκό φέρετρο του 11χρονου γιού του – Τραγική φιγούρα η μητέρα του

August 14, 2023

Οδυσσέας Σταμούλης: Κατέρρευσε μπροστά στο λευκό φέρετρο του 11χρονου γιού του – Τραγική φιγούρα η μητέρα του


Διαφ.

Ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη, ο 11χρονος Χρήστος, κηδεύτηκε σήμερα, Δευτέρα, στην Καλλιθέα, σε κλίμα οδύνης και με τον ηθοποιός να πηγαίνει υποβασταζόμενος στην εκκλησία.

Ειδικότερα, στο νεκροταφείο της Καλλιθέας παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για το άτυχο αγόρι, το οποίο πνίγηκε στους Φούρνους, την περασμένη Πέμπτη.

Τραγικές φιγούρες, τόσο ο ηθοποιός, ο οποίος έφτασε υποβασταζόμενος στην εκκλησία του κοιμητηρίου της Καλλιθέας, όσο και η πρώην σύζυγός του και μητέρα του αδικοχαμένου αγιοριού.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε εδώ, γιατί είναι ένα τόσο τραγικό γεγονός που δεν μπορεί να το διαχειριστεί κανείς» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και βουλευτής της “Πλεύσης Ελευθερίας”, Σπύρος Μπιμπίλας.

Από την πλευρά της, η Ελένη Φιλίνη επεσήμανε «τραγικές στιγμές όταν χάνεται ένα παιδί, λόγια δεν υπάρχουν».

Κηδεύτηκε ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη

Ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη κηδεύτηκε

Πως βρέθηκε νεκρός ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη

Ο 11χρονος Χρήστος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και αφού είχε σημάνει συναγερμός στο νησί, για τον εντοπισμό του.

Το άτυχο αγόρι εντοπίστηκε από έναν περαστικό, ο οποίος είδε το άψυχο κορμί του στη θάλασσα, δίπλα σε μία σημαδούρα, στο καινούργιο λιμανάκι του νησιού.

«Το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, δυστυχώς τον Χρήστο μας τον βρήκαμε πνιγμένο. Το παιδί μάλλον πνίγηκε, το πήρε ο αέρας, καθώς είχε θαλασσοταραχή. Η σημαδούρα ήταν 50 μέτρα από την στεριά, αν κινδύνευε θα μπορούσε να φωνάξει. Δυστυχώς κανένας δεν τον πήρε χαμπάρι» είπε σημειώσει ο δήμαρχος Φούρνων, Δημήτρης Καρύδης.

H σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στη Σάμο, όπου πραγματοποιήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, έδειξε ότι ο θάνατος του 11χρονου Χρήστου προήλθε από πνιγμό.

Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται από τις περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: