Απαστράπτουσα με αέρα ντίβας: Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε έτσι στο κόκκινο χαλί, αλλά ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει

September 2, 2023

Απαστράπτουσα με αέρα ντίβας: Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε έτσι στο κόκκινο χαλί, αλλά ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει


Διαφ.

Μετά από ένα αναζωογονητικό διάλειμμα από τα social media, η Βίκυ Καγιά επέστρεψε  και το έκανε με στιλ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Η γνωστή  παρουσιάστρια και μοντέλο έδωσε το “παρών” στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, και το έκανε με στιλ και αποφασιστικότητα.

Βίκυ Καγιά: Το εντυπωσιακό φόρεμα

Αρχικά, εντυπωσίασε φορώντας ένα κομψό lingerie mini φόρεμα, αλλά η πραγματική αποκάλυψη ήρθε την παραμονή της προβολής της ταινίας “Ferrari”. Η Βίκυ Καγιά επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα με παγιέτες, διακριτικά αποκαλυπτικό ντεκολτέ και μια εντυπωσιακή πλάτη. Πρόκειται για μια vintage δημιουργία του Giorgio Armani από το 1991.

Στο πάρτι που ακολούθησε, η Καγιά αποφάσισε να φορέσει ένα ανδρικό σακάκι πάνω από τη φόρμα της, δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο look.

Το απρόσμενο γεγονός:

Ως έμπειρη επαγγελματίας μοντέλο, η Καγιά περπάτησε με χάρη στο κόκκινο χαλί και δεν έχασε την ευκαιρία να ποζάρει για τους φωτογράφους. Ωστόσο, σε ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια στα social media, καταγράφηκε ένα επεισόδιο όπου ο υπεύθυνος της εκδήλωσης φώναζε να φύγει για να δώσει χώρο στις επόμενες καλεσμένες που περίμεναν στην ουρά. Η αντίδραση της γνωστής παρουσιάστριας  ήταν μια έκφραση πραγματικής απορίας.

Ακολουθεί το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: