Σοκ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Βαριά ποινή για μοιχεία, καταδικάστηκε από τον Ισλαμικό νόμο σε 99 Μαστιγώματα

October 14, 2023

Σοκ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Βαριά ποινή για μοιχεία, καταδικάστηκε από τον Ισλαμικό νόμο σε 99 Μαστιγώματα


Διαφ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταδικάστηκε σε μια εξαιρετικά αυστηρή ποινή μετά από δικαστική απόφαση στο Ιράν. Συγκεκριμένα, καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα, μια ποινή που ανατριχιάζει.

Ο διεθνής πορτογάλος ποδοσφαιριστής είχε πρόσφατα επισκεφτεί την Τεχεράνη με την Αλ Νασρ για να συμμετάσχει σε έναν αγώνα του Champions League της Ασίας, και είχε υποδεχτεί με θερμούς χαιρετισμούς, θεωρούμενος σχεδόν ως… “Μεσσίας”.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Βρέθηκε κατηγορούμενος από το πουθενά

Ωστόσο, η ιστορία πήρε μια απροσδόκητη τροπή. Στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, όπου έχει ήδη υψωθεί άγαλμα για τον ίδιο, τον περίμενε η Φατιμέ Χαμινί, μια φημισμένη Ιρανή ζωγράφος, που είναι ανάπηρη κατά 85% και ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας το δεξί της πόδι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για να την ευχαριστήσει, την αγκάλιασε και την φίλησε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Αυτή η κίνηση προκάλεσε οργή σε δύο Ιρανούς δικηγόρους, οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση κατά του Κριστιάνο. Στο Ιράν, η αγκαλιά και η φιλία μιας ανύπαντρης γυναίκας θεωρούνται μοιχεία, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να τον καταδικάσει σε 99 μαστιγώματα. Αυτή η ποινή θα εκτελεστεί μόνο εάν αποφασίσει να ξαναεπισκεφθεί το Ιράν.

Σύμφωνα με αναφορές από την Marca, η ποινή μπορεί να συγχωρεθεί από δικαστή «αν οι πράξεις δεν είναι αξιόποινες ή αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείξει μεταμέλεια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCA (@marca)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: