Η ομορφότερη Ελληνίδα αuτή τη στιγμή; Η κόρη της Αλέκας Καμηλά, Μίλα Στογιάκοβιτς, είναι πραγματικά μια κούκλα

October 23, 2023

Η ομορφότερη Ελληνίδα αuτή τη στιγμή; Η κόρη της Αλέκας Καμηλά, Μίλα Στογιάκοβιτς, είναι πραγματικά μια κούκλα


Διαφ.

Η Αλέκα Καμηλά, που έχει δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια με τον Predrag Stojaković και τα τρία παιδιά τους, “φούσκωσε” από περηφάνια στην αποφοίτηση της 17χρονης κόρης της.

Ειδικότερα, το πρώην μοντέλο και ο πρώην άσσος του ΝΒΑ, που φέτος συμπλήρωσαν 20 χρόνια κοινής πορείας, ολοκλήρωσαν την ευτυχία του με τον ερχομό των τριών παιδιών τους τους, του 19χρονο Andrej, της 17χρονη κόρης τους Mila και του 12χρονο Maksimo, ενώ τα τελευταία οχτώ χρόνια, έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Καλιφόρνια.

Η 17χρονη κόρη του ζευγαριού μπήκε στην τελευταία χρονιά του Λυκείου και ως είθισται στην Αμερική, όταν οι μαθητές φτάνουν σε αυτήν την ηλικία, πραγματοποιούν τον «χορό της αποφοίτησης», δηλαδή ένα πάρτι στο οποίο πηγαίνουν οι τελειόφοιτοι, ντυμένοι επίσημα, ενώ συνηθίζεται τα αγόρια να ζητούν από τα κορίτσια να τους συνοδεύσουν στο συγκεκριμένο event, προσφέροντάς τους ένα βραχιόλι από λουλούδια, όταν εκείνες δεχτούν την πρόσκληση.

Έτσι, η Αλέκα Καμηλά καμάρωσε την καλλονή κόρη της μέσα στο κοντό φούξια φόρεμά της και μαζί με τους συμμαθητές της, λίγο πριν βρεθούν στον συγκεκριμένο χορό, απαθανατίζοντας τις μοναδικές αυτές στιγμές.

Σύμφωνα με φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο δικό της προφίλ η 17χρονη, θα ακολουθήσει τα βήματα του αδερφού της, επιλέγοντας να φοιτήσει κι αυτή στο Kολλέγιο του Stanford.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και έχουν προσέξει και πολλοί ακόλουθοι του πρώην μοντέλου – όσο μεγαλώνει η κόρη της της μοιάζει όλο και περισσότερο, τόσο στα χαρακτηριστικά, όσο και στις αναλογίες.

Η Αλέκα Καμηλά έχει απίστευτη ομοιότητα με την κόρη της

Αλέκα Καμηλά κόρη

Αλέκα Καμηλά κόρη

Η αλλαγή στα μαλλιά της Αλέκας Καμηλά

Από τις φωτογραφίες που ανάρτησε το πρώην μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την κόρη της, φάνηκε η αλλαγή στα δικά της μαλλιά, αφού η ίδια τα έχει αφήσει πιο μακριά από ποτέ, ενώ έχουν και πιο ανοιχτό χρώμα από το μελί καστανό που είχε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: