«Τέτοιος ηγέτης δεν έχει ξαναγεννηθεί»: Έλαμψε το πρόσωπο παίκτριας στον «Μονομάχο» για τον Ανδρέα Παπανδρέου

November 1, 2023
Δεν έχει ξαναδείξει τέτοιος ηγέτης: Απεκτήθηκε λαμπρότητα από το πρόσωπο της παίκτριας στον Μονομάχο για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Τέτοιος ηγέτης δεν έχει ξαναγεννηθεί: Έλαμψε το πρόσωπο παίκτριας στον Μονομάχο για τον Ανδρέα Παπανδρέου


Διαφ.

Η Αναστασία βρέθηκε στο πλατό του Μονομάχου και έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο κατηγορίες ερωτήσεων, Ανδρέας Παπανδρέου και Στίβεν Χόκινγκ. Όταν η παίκτρια άκουσε το όνομα του Ανδρέα έλαμψε ολόκληρη και τότε ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος κατάλαβε πως η Αναστασία έχει κάποια σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

Μονομάχος: Έλαμψε το πρόσωπο της παίκτριας όταν άκουσε την ερώτηση

Γιατί γελάς; Κάτι με τον Ανδρέα θες να μας πεις… είναι ΠΑΣΟΚ, παιδιά! Είναι βαθύ ΠΑΣΟΚ!, ρωτάει αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος, με την Αναστασία να απαντά γελώντας: Ηγέτης σαν τον Ανδρέα δεν έχει ξαναγεννηθεί.

Άλλαξε, φώτισε το πρόσωπο της Αναστασίας μας, σχολίασε ο παρουσιαστής, με την παίκτρια να τονίζει: Σκέφτομαι το δούλεμα που θα μου κάνουν οι φίλοι μου για την κατηγορία.

Η ερώτηση αφορούσε την χρονιά που απεβίωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, με την παίκτρια να απαντά σωστά: Το 1996 βεβαίως.  Δεν είχα πάει στο Ωνάσειο αλλά ξεχνιούνται οι τέντες απ’ έξω για μήνες; Ακόμα πληρώνει ο Ανδρέας Παπανδρέου!, είπε χαρακτηριστικά.

Ένας από τους αντιπάλους της έκανε λάθος, λέγοντας: Απάντησα το 1999, αλλά δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, με την παίκτρια να του απαντά: Όλοι ΠΑΣΟΚ είναι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: