Φρικτό τέλος για 19χρονο: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στον καταψύκτη, συνελήφθησαν οι γονείς του

November 1, 2023

Φρικτό τέλος για 19χρονο: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στον καταψύκτη, συνελήφθησαν οι γονείς του


Διαφ.

Ένας 19χρονος βρέθηκε νεκρός, μέσα σε καταψύκτη, στην αυλή τους, από τους νέους ιδιοκτήτες ενός σπιτιού, στην Αλαμπάμα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι γονείς τους από τις Αρχές.

Σε προχωρημένη αποσύνθεση ο 19χρονος

Ειδικότερα, οι ιδιοκτήτες καθάριζαν το ακίνητο, την περασμένη Κυριακή, το πρωί, όταν έπεσαν πάνω στον καταψύκτη, που έκρυβε το σώμα του Λόγκαν Μάικλ Χάλστεντ, ο οποίος βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του γραφείου του σερίφη της κομητείας Χένρι.

Επειδή ο καταψύκτης ήταν πολύ βαρύς και δεν μπορούσε εύκολα να μετακινηθεί, οι ιδιοκτήτες άρχισαν να τον καθαρίζουν, όταν ανακάλυψαν ένα ανθρώπινο χέρι, υπογράμμισε ο σερίφης Eric Blankenship στο AL.com.

Η οικογένεια του 19χρονου είχε νοικιάσει το σπίτι, αλλά μετακόμισε περίπου ένα μήνα πριν πουλήσει ο ιδιοκτήτης το ακίνητο.

Οι γονείς του άτυχου νέου, ο 44χρονος Michael Shane Halstead και η 43χρονη Karen Tysinger Halstead, συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για βεβήλωση σορού και διερευνάται η σχέση τους με τον θάνατό του, ενώ κρατούνται στη φυλακή χωρίς εγγύηση.

«Αυτό το περιστατικό είναι μια πολύ τραγική κατάσταση και η υπηρεσία μας έχει δεσμευτεί να ανακαλύψει την αλήθεια», επεσήμανε ο σερίφης και πρόσθεσε «η έρευνα συνεχίζεται ακόμη και οι πληροφορίες θα συνεχίσουν να γνωστοποιούνται καθώς προχωρά η υπόθεση».

Ο Λόγκαν Χάλστεντ υπέφερε από προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της δισχιδούς ράχης, σημείωσε το WTVY.

Τι ισχυρίστηκε ο πατέρας του 19χρονου

Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι ο γιος του έπαθε μανιακό επεισόδιο και δεν θυμόταν πώς το σώμα του γιου του βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη, που δεν λειτουργούσε, ενώ υποστήριξε ότι η γυναίκα του δεν εμπλέκεται.

Σε μια άλλη περίεργη εξέλιξη, ο πατέρας φέρεται να πήγε σε άλλο αστυνομικό τμήμα και να μίλησε για τα εγκαταλειμμένα λείψανα του γιου του, νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν το πτώμα όταν έψαξαν, τόνισαν πηγές στο WTVY.

19χρονος βρέθηκε νεκρός σε καταψύκτη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: