Ανατρίχιασαν όλοι με το θέαμα: Έτσι βρήκαν τον Μπάμπη νεκρό στο βάλτο, η στιγμή που η μάνα μαθαίνει το τραγικό νέο

January 23, 2024

Ανατρίχιασαν όλοι με το θέαμα: Έτσι βρήκαν τον Μπάμπη νεκρό στο βάλτο, η στιγμή που η μάνα μαθαίνει το τραγικό νέο


Διαφ.

Η σορός του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, βρέθηκε μέσα στο νερό και σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο, όπως αποκάλυψε ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού του.

Ειδικότερα, μέσα σε βάλτο, στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου, στην Ευαγγελίστρια, βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου, από εθελοντή με τον σκύλο του.

Ίχνη σήψης στη σορό του 31χρονου Μπάμπη

Η σορός είναι μπρούμυτα, έχει εμφανή ίχνη σήψης και είναι σε πολύ κακή κατάσταση, εξαιτίας των αλλοιώσεων που επιφέρει η πολυήμερη παραμονή στο βάλτο.

Στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Πατρών, ο οποίος πραγματοποίησε την αυτοψία του χώρου.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του αδικοχαμένου άνδρα, που αγνοούνταν από τις 4 Ιανουαρίου, συμμετείχε ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Την ίδια στιγμή, ο 50χρονος κρεοπώλης, βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης του άτυχου άνδρα, απολογείται στον ανακριτή από τις 12 το μεσημέρι, σήμερα, Δευτέρα.

Από την αρχή, ο κρεοπώλης έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις για τα όσα έγιναν πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, από το Μεσολόγγι, αλλά δεν έχει ομολογήσει μέχρι τώρα.

Άγνωστο παραμένει ακόμη εάν ο ίδιος υπέδειξε την περιοχή που βρέθηκε η σορός ή εάν το ανακάλυψαν οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της αστυνομίας.

Η μητέρα έμαθε ότι βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Τραγικές στιγμές διαδραματίστηκαν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, όταν η μητέρα του 31χρονου ενημερώθηκε ότι βρέθηκε η σορός του παιδιού της, ουρλιάζοντας «Το παιδί μου…».

Οι συγγενείς του Μπάμπη περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, μέχρι να ολοκληρωθεί η απολογία του 50χρονου, όταν η μητέρα του Μπάμπη, αλλά και όλη η οικογένεια, έμαθαν τη δυσάρεστη είδηση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: