«Βρωμάει, αερίζεται μπροστά μας, δεν αντέχεται η μπόχα» Η Χρύσα έδωσε στεγνά αυτόν τον συμπαίχτη της στο Survivor

February 1, 2024

«Βρωμάει, αερίζεται μπροστά μας, δεν αντέχεται η μπόχα» Η Χρύσα έδωσε στεγνά αυτόν τον συμπαίχτη της στο Survivor


Διαφ.

Στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης τους παίχτες εκτός από την πείνα και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης , δείχνει να τους απασχολεί και το ζήτημα της υγιεινής.

Η Χρύσα έδωσε στεγνά αυτόν τον συμπαίχτη της στο Survivor

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Χρύσα Χατζηγεωργίου εξέφρασε την επιθυμία της να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ. Η παίκτρια των Μπλε εξήγησε ότι αυτή η επιθυμία της οφείλεται σε λόγους υγιεινής, καθώς φαίνεται ότι ο συμπαίκτης δεν ασχολείται επαρκώς με την καθαριότητα της καλύβας και του εαυτού του.

«Προσωπικά θα ήθελα να φύγει ο Rob. Με έχει κουράσει. Παιδιά χθες -δεν το λέω έτσι- βάζαμε να φάμε και αερίστηκε. Είναι δυνατόν; Πόση βρώμα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Όλοι είμαστε άπλυτοι, δεν έχουμε σαμπουάν, αλλά μπαίνουμε στη θάλασσα. Το παλεύουμε. Είναι ο μόνος που βρωμάει. Τις κουβέρτες που έχει στο κρεβάτι του δεν τις τινάζει και να τις διπλώσει ξανά, όπως όλοι που τις πλένουμε. Έτσι όπως είναι ρολό. Εκεί άμμος, ζωύφια, χώματα, φύλλα. Μόνο εγώ δεν είμαι πάνω στην κουβέρτα. Δεν μπορώ. Η υγιεινή εμένα με πειράζει πάρα πολύ» είπε η 20χρονη.

Έξαλλη η Χρύσα: «Βάζαμε να φάμε και αερίστηκε! Πόση βρώμα να αντέξω;»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: