Ψαράς ψάρεψε τεράστιο και σπάνιο ψάρι – Πώς ονομάζεται

March 13, 2024

Ψαράς ψάρεψε τεράστιο και σπάνιο ψάρι – Πώς ονομάζεται


Διαφ.

Το ψάρι κολυμπάει στις λίμνες Bluewater στη Σαμπάνια της Γαλλίας εδώ και περίπου 15 χρόνια και κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου έχει αποφύγει τους περισσότερους ψαράδες. Όμως ο Andy Hacket, από το Ηνωμένο Βασίλειο, την έβγαλε πρόσφατα για μερικές ανεκτίμητες φωτογραφίες πριν την απελευθερώσει πίσω στο νερό.

Το χρυσόψαρο, ή πιο συγκεκριμένα ένας θηλυκός κυπρίνος κόι, είναι 20 ετών και ζυγίζει το εκπληκτικό βάρος των 67,4 κιλών, σύμφωνα με τη σελίδα Bluewater Lakes στο Facebook.

Η Bluewater Lakes είναι ένα αλιευτικό κέντρο κυπρίνου και ο εκπρόσωπός τους Jason Cowler αποκάλυψε στο FTW Outdoors ότι το καρότο προστέθηκε στη λίμνη ως “κάτι διαφορετικό για να προσπαθήσουν οι ψαράδες να πιάσουν”. Με το έντονο πορτοκαλί χρώμα της είναι μια αξέχαστη ψαριά αν καταφέρετε να την πιάσετε.

Από την πλευρά του, ο Hacket δεν πίστευε ότι θα έπιανε ποτέ το Καρότο, αλλά ήταν ενθουσιασμένος που το έκανε. Δήλωσε στην Daily Mail: “Ήξερα ότι ήταν μεγάλο ψάρι όταν πήρε το δόλωμά μου και πήγε από τη μία πλευρά στην άλλη και πάνω κάτω μαζί του. Στη συνέχεια βγήκε στην επιφάνεια 30 ή 40 μέτρα μακριά και είδα ότι ήταν πορτοκαλί”. Και πρόσθεσε: “Ήταν υπέροχο που το έπιασα, αλλά ήταν και καθαρή τύχη”.

Μετά από 25 λεπτά που έβγαλε το καρότο, ο Χάκετ πόζαρε για μερικές φωτογραφίες πριν το αφήσει απαλά πίσω στο νερό. Μοιράστηκε βίντεο από την απελευθέρωσή της, δίνοντας ένα “μπράβο” όταν κολύμπησε μακριά.

Πολλοί άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι με το μέγεθος της The Carrot σχολιάζοντας ότι το ψάρι είναι “εκπληκτικό” και “σούπερ”. Ήταν επίσης πολύ χαρούμενοι που ο Χάκετ την απελευθέρωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: