Σκύλος μπαίνει σε κατάστημα και βολεύεται σαν το σπίτι του προτού κληθεί η αστυνομία

March 15, 2024

Σκύλος μπαίνει σε κατάστημα και βολεύεται σαν το σπίτι του προτού κληθεί η αστυνομία


Διαφ.

“Δηλαδή, απλά μπήκε μέσα;” Αυτή ήταν η ερώτηση που έκαναν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο Dollar General στη Φλόριντα για να βοηθήσουν το προσωπικό του καταστήματος με έναν σκύλο 135 κιλών που είχε περιπλανηθεί μέσα και δεν ήθελε να φύγει.

Ο σκύλος Μπέντλεϊ πρέπει να αποφάσισε να κάνει μερικά ψώνια, αφού ξέφυγε από την πύλη του σπιτιού του νωρίτερα μέσα στην ημέρα, γιατί όταν μπήκε στο κατάστημα “πέρασε μερικές ώρες περιηγούμενος” έγραψε το αστυνομικό τμήμα του Μπράντεντον σε ανάρτηση στο Facebook στις 9 Ιουνίου.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος ζει μόλις λίγα τετράγωνα μακριά, αλλά βολεύτηκε απόλυτα στο κατάστημα, κάτι που δεν πείραξε το προσωπικό μέχρι που ήρθε η ώρα να κλείσει το μαγαζί.

“Οι υπάλληλοι έκαναν τις δουλειές τους μέχρι που πραγματικά έπρεπε να κλειδώσουν”, εξήγησε το αστυνομικό τμήμα του Bradenton. Η αστυνομία έφτασε στο κατάστημα για να βοηθήσει με τον Μπέντλεϊ μετά από κλήση που έλαβε από το κατάστημα.

Η αστυνομία συμπεριέλαβε βίντεο από κάμερα σώματος με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να βάλουν λουρί γύρω από τον Μπέντλεϊ, ο οποίος ήταν αρκετά χαρούμενος που τους είδε. Τους πλησίασε κουνώντας την ουρά του πριν συνεχίσει τα ψώνια του πάνω-κάτω στους διαδρόμους, λέγοντας “γεια” σε όποιον συναντούσε.

Τελικά, οι αστυνομικοί έβαλαν λουρί γύρω από τον γιγαντόσωμο σκύλο και πόζαραν για φωτογραφίες πριν τον βγάλουν έξω, όπου σύντομα εμφανίστηκε ο μπαμπάς του Bentley για να πάρει τον σκύλο του στο σπίτι.

“Ο μπαμπάς του Μπέντλεϊ συνειδητοποίησε ότι έλειπε και ήταν ευγνώμων που το κατάστημα και οι αστυνομικοί τον φρόντισαν”, εξήγησε το αστυνομικό τμήμα, πριν προσθέσει ότι ο Μπέντλεϊ έχει μικροτσίπ. Και έτσι η μεγάλη βραδιά του Bentley έληξε με μεγάλα χαμόγελα.

Η περιπέτεια του Bentley μας θυμίζει λίγο την περιπέτεια της Sisu. Πρόκειται για τον πρώην αδέσποτο σκύλο που περιπλανήθηκε επανειλημμένα σε ένα κατάστημα δολαρίων επειδή λάτρευε το βελούδινο παιχνίδι με τον μονόκερο. Πήρε πολύ περισσότερα από το παιχνίδι στο ταξίδι της για ψώνια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: