Ανείπωτος θρήνος για τον Μανώλη Μαυρομάτη: Δεν άντεξε 4 μήνες μετά τη φωτιά στο σπίτι του, νεκρή η γυναίκα του

May 26, 2024

Ανείπωτος θρήνος για τον Μανώλη Μαυρομάτη: Δεν άντεξε 4 μήνες μετά τη φωτιά στο σπίτι του, νεκρή η γυναίκα του


Διαφ.

Η Ρένα Βενιέρη, σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», μετά από ανακοπή. Η δυσάρεστη είδηση της απώλειας μοιράστηκε με το κοινό από τον Σπύρο Μπιμπίλα, μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram.

Θλίψη στον Καλλιτεχνικό Κόσμο: Έφυγε από τη Ζωή η Ρένα Βενιέρη

Η ηθοποιός είχε πρόσφατα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις επιπλοκές που ακολούθησαν. Η Βενιέρη και ο Μαυρομμάτης είχαν υποστεί σοβαρά τραύματα σε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, στις 18 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται για μήνες.

Η κοινότητα των ηθοποιών και οι θαυμαστές της Ρένας Βενιέρη αποχαιρετούν με βαριά καρδιά μια αγαπημένη φιγούρα, η οποία άφησε το δικό της σημάδι στον ελληνικό θεατρικό και κινηματογραφικό χώρο.

Η Ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

«Aκόμα ένα θλιβερό αντίο για την υπέροχη Ρένα Βενιέρη μία ηθοποιό που άφησε το στίγμα της σαν καρατερίστα και στον κινηματογράφο και στο θέατρο με τους ποικίλους ρόλους της και η οποία μετά από μία πολύ μεγάλη περιπέτεια υγείας αφού έπεσε θύμα τρομακτικής πυρκαγιάς μέσα στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι μαζί με το σύζυγό της Μανώλη Μαυρομάτη άφησε τον κόσμο μας… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ρένα…», γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: