Ναταλία Μίγδου: Kατάξανθη και με αγαλματένιο κoρμί – Πώς είναι σήμερα η αγαπημένη των τηλεοπτικών σειρών των 00΄s

May 26, 2024

Ναταλία Μίγδου: Kατάξανθη και με αγαλματένιο κoρμί – Πώς είναι σήμερα η αγαπημένη των τηλεοπτικών σειρών των 00΄s


Διαφ.

Ο λόγος φυσικά για τη Ναταλία Μίγδου που το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε μέσα από τις σειρές “Baby Style” και “Το πιο γλυκό μου ψέμα”. Πολλοί την θυμούνται και από την guest εμφάνιση που έκανε στην πετυχημένη σειρά  “Άκρως Οικογενειακόν”. Η Ναταλία συμμετείχε με ρόλους σε κωμικές σειρές του ΑΝΤ1 αλλά μετά από κάποια χρόνια εξαφανίστηκε από την τηλεόραση.

Ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση ήταν η ανάγκη της να αφοσιωθεί στην οικογένεια της και να πρωταγωνιστήσει στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

Τον χώρο της υποκριτικής πάντως δεν τον έχει εγκαταλείψει μιας και είναι εδώ και χρόνια καλλιτεχνική διευθύντρια της σχολής Θεάτρου “Ορφέας”.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της ανέφερε: «Ο πρώτος μου ρόλος στην τηλεόραση ήταν πρωταγωνιστικός. Μου τον εμπιστεύτηκε η Ελένη Μαβίλη. Μεγάλη σχολή. Απαιτητική, δύσκολη και αυστηρή. Στο θέατρο ήμουν επίσης τυχερή. Για αρχή δούλεψα στο Εθνικό, με τον Πέτρο Φιλιππίδη και σκηνοθέτη τον Κώστα Τσιάνο. Συνέχισα εκεί με τον Στέφανο Ληναίο και αργότερα στο Ελεύθερο Θέατρο»

Με την πάροδο του χρόνου η ξανθιά καλλονή έκανε πειραματισμούς στην εμφάνιση της, σε σύγκριση με το πως την είχαμε γνωρίσει μέσα από τους ρόλους της.

Υπήρξε μελαχρινή με πολύ κοντό μαλλί ή και με καρέ. Τα τελευταία χρόνια βέβαια έχει επιστρέψει σε ξανθούς τόνους στα μαλλιά της όπως όταν την γνωρίσαμε.

Η εικόνα της σήμερα

Σήμερα η Ναταλία παραμένει πιο εντυπωσιακή από ποτέ και ο χρόνος δεν φαίνεται να την έχει αγγίξει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: