«Έρχονται τουρίστες & βλέπουν αυτό το πράμα, ελεος»: Τα “πήρε” η Βάνα Μπάρμπα με τους μικροπωλητές στο Καλλιμάρμαρο

May 26, 2024

«Έρχονται τουρίστες & βλέπουν αυτό το πράμα, ελεος»: Τα “πήρε” η Βάνα Μπάρμπα με τους μικροπωλητές στο Καλλιμάρμαρο


Διαφ.

Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της μέσω social media για την παρουσία μικροπωλητών έξω από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η Διαμαρτυρία της Βάνας Μπάρμπα για τους Μικροπωλητές

Το πρωί της Κυριακής 26 Μαΐου, η Βάνα Μπάρμπα ανέβασε ένα βίντεο με φόντο το Παναθηναϊκό Στάδιο. Στο βίντεο, καθισμένη σε ένα παγκάκι, ξεκίνησε ευχαριστώντας όσους της έστειλαν συλλυπητήρια για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της.

Παρόλο που η ηθοποιός τόνισε ότι σέβεται τους μικροπωλητές και τη δουλειά τους, εξέφρασε την ενόχλησή της με το θέαμα που αντίκρισε έξω από το Καλλιμάρμαρο το προηγούμενο βράδυ, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Πυξ Λαξ.

Δείτε την Ανάρτηση της:

«Ντρεπόμασταν που το βλέπαμε»

Πιο αναλυτικά, η Βάνα Μπάρμπα είπε: «Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση σας, σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλες αυτές τις μέρες, όμως σήμερα νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για να πω κάτι που είδαμε χθες το εδώ στο Καλλιμάρμαρο.

Προς Θεού μην θεωρήσει κανείς ότι είμαστε εναντίον των μικροπωλητών. Είναι εξαιρετικοί, μεγαλώσαμε στην επαρχία, μεγαλώσαμε πανηγύρια, αγαπάμε τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά, όμως οι ιθύνοντες πρέπει να καταλάβουν να ξεχωρίζουν την ήρα από το στάχυ. Δεν γίνεται το Καλλιμάρμαρο χθες να ‘ναι στην τσίκνα, τα λουκάνικα τα σουβλάκια… Να έρχονται ξένοι τουρίστες και να βλέπουν αυτό το υπέροχο εθνικό μνημείο και μπροστά να είναι όλο αυτό.

Υπήρχαν πολύ ωραία δομημένα τα περίπτερα που είχαν τα ψυγεία, ανθρώπινα και πολιτισμένα. Για ποιο λόγο να γίνει αυτό χθες; Ντρεπόμαστε που το βλέπαμε. Ντρεπόμαστε ως Έλληνες. Γιατί; Αυτοί που είναι ιθύνοντες για το Καλλιμάρμαρο, λίγο προσοχή ρε παιδιά. Σκεφτείτε τώρα έναν ξένο τουρίστα που έρχεται να δει το Καλλιμάρμαρο, που έρχονται από το πρωί μέχρι το βράδυ για να δούνε αυτό το υπέροχο μνημείο. Έλεος πια. Τόσο πίσω πρέπει να πηγαίνουμε; Ντροπή».

H μοίρα χτυπά αλύπητα την Βάνα Μπάρμπα, τα τελευταία 5 χρόνια: Πέθανε η αδερφή της και τώρα και η μάνα της

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε αποκλειστικά στη «Super Κατερίνα» για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Όπως θα ακούσετε, η ηθοποιός είναι συντετριμμένη και με τρεμάμενη φωνή ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και τα συλλυπητήρια που δέχεται.

«Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα παιδιά. Ευχαριστώ, σας ευχαριστώ θερμά. Να είστε καλά, γεια σας», είπε στη δημοσιογράφος της εκπομπής που την κάλεσε για να την συλλυπηθεί.

Μαθεύτηκαν τα τραγικά νέα: Ανείπωτος θρήνος για την Βάνα Μπάρμπα, έφυγε σήμερα από την ζωή η μητέρα της

Μια από τις πιο δυσάρεστες στιγμές που βιώνει η Βάνα Μπάρμπα είναι η απώλεια της μητέρας της, ένα γεγονός που συνέβη σήμερα το πρωί.

Η λυπηρή είδηση δημοσιεύθηκε μέσω της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η μητέρα της ηθοποιού, Αφροδίτη, πάσχοντας από άνοια, άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Τρίτης, σε ηλικία 85 ετών.
Η Βάνα Μπάρμπα αναχωρεί προς τη Θεσπρωτία, με σκοπό να παραμείνει κοντά στη μητέρα της. Παρότι είχε προετοιμαστεί για αυτό το γεγονός, βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.
«Ζω δύσκολα την τελευταία πενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου τώρα μέρα με τη μέρα. Έχει άνοια. Δυστυχώς είναι αυτή η αρρώστια που έχουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Βλέπεις ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να σε δει, να σε καταλάβει, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις. Το μυαλό παίζει παιχνίδια, είναι απίστευτο. Μετά εγκαταλείπεται. Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας είναι η μητέρα μας. Η κατάστασή της είναι δύσκολη, μετράμε μέρες. Είμαι έτοιμη γιατί 8 μήνες πηγαινοέρχομαι. Είναι δύσκολο και για τον πατέρα μου, την οικογένεια μας» δήλωσε χθες η Βάνα Μπάρμπα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Mega.
Στη συνέντευξή του στο okmag, ο Στράτος Τζώρτζογλου επιβεβαίωσε το γεγονός του θανάτου της μητέρας της Βάνας Μπάρμπα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: