«Μακάρι να την γνώριζες μπαμπά – Να την γνωρίσω; Εγώ την έστειλα»: Συγκινεί ο Νίκος Μπάρκουλης για το κορίτσι του

May 29, 2024

«Μακάρι να την γνώριζες μπαμπά – Να την γνωρίσω; Εγώ την έστειλα»: Συγκινεί ο Νίκος Μπάρκουλης για το κορίτσι του


Διαφ.

Ο γιος του αείμνηστου, Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, ο οποίος παράλληλα με τη δουλειά του κάνει θραύση στο Tik Tok, φαίνεται πως διανύει την όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς είναι ξανά ερωτευμένος με ένα κορίτσι που όπως ο ίδιος εξομολογείται πολύ θα ήθελε, να γνωρίσει στον μπαμπά του.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός Νίκος Μπάρκουλης, πριν μερικές ημέρες ανέβασε μια φωτογραφία με την σύντροφό του κι έγραψε:

«Μακάρι να την είχες γνωρίσει…», απευθυνόμενος στον αξέχαστο ηθοποιό. Στη συνέχεια ακολούθησε η «απάντηση» που θα του έδινε ο Αντρέας Μπάρκουλης: «Να τη γνωρίσω; Εγώ την έστειλα»!

«Μεγάλωσα, ωρίμασα, πολλές καταστάσεις. Οι κακές στιγμές με έκαναν αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Θα ήθελα να ξεχάσω τα άσχημα σχόλια για τον θάνατο του πατέρα μου. 100% συνειδητοποίησα ποιος ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης πριν από ένα τετράμηνο, πεντάμηνο που έκατσα κάτω και ασχολήθηκα βλέποντας τις ταινίες του. Από τον πατέρα μου θυμάμαι σίγουρα το βλέμμα του. Δηλαδή αυτό είναι το χαρακτηριστικό του.

Ο άνθρωπος σε κοίταγε και καταλάβαινες αν έπρεπε να μιλήσει ή να μην μιλήσεις. Εγώ εντάξει μέχρι και πριν έξι μήνες έλεγα πως ήταν μεγάλος άνθρωπος, στο καροτσάκι. Τι άλλο ήθελα; Μας συντηρούσε με την σύνταξη του; Όσο μπορούσε έκανε ότι καλύτερο; Έλεγα ότι είχα έναν πατέρα έστω να γυρίσω; Έπαιξε μαζί μου; Άλλα παιδιά δεν τα έχουν αυτά καν! Καλή ώρα, τώρα, δεν έχω να γυρίσω και να πω ένα, γεια σου πατέρα», έχει πει για τον μπαμπά του.

Νίκος Μπάρκουλης: Ο 22χρονος γιος του Αντρέα είναι δουλευταράς, πετυχημένος και παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους

Για όσους δεν τον γνωρίζουν μέσα από το TikTok όπου σημειώνει τεράστια επιτυχία και εκατομμύρια views, o Νίκος Μπάρκουλης είναι ο 22χρονος γιος του αείμνηστου Αντρέα Μπάρκουλη και της τελευταίας του συζύγου, Μαίρης.

Ο 22χρονος Νίκος Μπάρκουλης κάνει καριέρα στο TikTok και δεν διστάζει να πει αλήθειες

O γιος του αείμνηστου ηθοποιού είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συγκεκριμένα στο TikTok όπου απαριθμεί 127 χιλιάδες ακόλουθους και 8 εκατομμύρια προβολές.

Ο νεαρός TikToker εργάζεται στην εστίαση και όπως ο ίδιος έχει εξηγήσει μέσα από τα videos του η αντιμετώπιση των πελατών προς το προσωπικό του καταστήματος δεν είναι πάντοτε η πρέπουσα.

Ο 22χρονος δουλεύει ως βοηθός σέρβις αλλά και στην υποδοχή του μαγαζιού και μέσα από ένα παλαιότερο Instagram-story είχε τονίσει πως δεν κάνει επίδειξη με το όνομα του πατέρα του (όπως αρκετοί τον κατηγορούν στα σχόλια) αλλά προσπαθεί να βιοποριστεί όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία του.

«Ρε τι πάθατε; Τι πιο λογικό από έναν άντρα 22 χρονών να δουλεύει… Επειδή είχα πατέρα τον Μπάρκουλη; Τα άλλα παιδιά δηλαδή που δουλεύουν δηλαδή; Εκείνα δεν είναι άξια; Εγώ όταν ήμουν 9 και σέρβιρα καφέδες σε μνημόσυνα, τι ήμουν; Η δουλειά δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης. Ντροπή είναι να σου τα έχουν όλα έτοιμα και να μειώνεις τον άλλον που δεν του τα είχαν», είχε γράψει ο Νίκος Μπάρκουλης.

Και πρόσθεσε: «Ξαναλέω, δεν δουλεύω ταξί. Ήταν για δύο μέρες μία εξυπηρέτηση. Σε κοτοπουλάδικο δουλεύω, υποδοχή και βοηθός σέρβις. Όπως και άλλα χιλιάδες παιδιά. Σε αυτά να πείτε μπράβο. Ποιος είπε ότι θέλω βοήθεια; Επειδή δουλεύω σαν κανονικός άνθρωπος; Ρε πάτε καλά; Κάποτε ήθελα βοήθεια που δεν είχαμε να φάμε, τώρα έχουμε. Το φρόντισα κι εγώ και η ηρωίδα που έχω για μάνα. Γι’ αυτήν και αν θα πρέπει να γράψετε άρθρα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: