Το κατασπάραξε ο σκύλος της οικογένειας: Νεκρό 2 μηνών βρέφος, είχε τον πιο τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του

June 1, 2024

Το κατασπάραξε ο σκύλος της οικογένειας: Νεκρό 2 μηνών βρέφος, είχε τον πιο τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του


Διαφ.

Ένα βρέφος μόλις 6 εβδομάδων, κοιμόταν αθώο στην αγκαλιά του κρεβατιού του, όταν έπεσε θύμα φρικτής επίθεσης από τον οικογενειακό σκύλο, καταλήγοντας σε μια τραγική απώλεια.

Ο μικρός Ezra Mansoor, μετά από έξι μαρτυρικές ημέρες αγώνα για τη ζωή του, υπέκυψε στα τραύματά του την Πέμπτη. Η τραγική αυτή συμφορά σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν το σκυλί, παρουσιάζοντας ανεξήγητη επιθετικότητα, επιτέθηκε στο αβρό και ανυπεράσπιστο νεογέννητο.

«Το να είμαι η μητέρα του ήταν η μεγαλύτερη τιμή και το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», δήλωσε στο WVLT η απαρηγόρητη μητέρα του βρέφους Chloe Mansoor.

Η «απροσδόκιτη» επίθεση

Ο Ezra παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο επί σχεδόν μια εβδομάδα. Το νεογέννητο μωρό είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και πρήξιμο στον εγκέφαλο.

Ο σκύλος, που ήταν μέλος της οικογένειας εδώ και οκτώ χρόνια, αποτελούσε έναν από τους δύο σκύλους του σπιτιού, ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε προηγούμενο ιστορικό βίαιης ή επιθετικής συμπεριφοράς.

Οι γονείς του μικρού Ezra αποφάσισαν να προσφέρουν βοήθεια σε άλλα μωρά που έχουν ανάγκη, προσφέροντας τα όργανα του παιδιού τους. Όσον αφορά τον σκύλο, μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων, ενώ το γραφείο του σερίφη της κομητείας Νοξ διεξάγει έρευνα. Το μέλλον του σκύλου παραμένει αβέβαιο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: