«Πολύ πριν γεννήσω, ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι»: Η Βάσω Λασκαράκη το παραδέχεται 1η φορά για τη ζωή της

June 2, 2024

«Πολύ πριν γεννήσω, ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι»: Η Βάσω Λασκαράκη το παραδέχεται 1η φορά για τη ζωή της


Διαφ.

Η Βάσω Λασκαράκη εμφανίστηκε στην εκπομπή “Όλα για τη Ζωή μας Vita” και συζήτησε για τις διατροφικές της συνήθειες. Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε τις εμπειρίες της σχετικά με τη διατροφή της και παραδέχτηκε ότι υπήρξαν στιγμές που ξέφυγε από τις υγιεινές της συνήθειες λόγω των συνθηκών.

Η Βάσω Λασκαράκη Μιλά για τις Διατροφικές της Συνήθειες

«Ξεκίνησα να προσέχω μετά τα 30. Νομίζω πως η κάθοδος από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με βρήκε μόνη μου να τρώω πολύ ακατάστατα έφερε και αλλαγές στις συνήθειες. Μαγείρευα και μαγειρεύω πάντα και προσπαθώ να προσέχω, αλλά οι πολλές ώρες στα γυρίσματα δεν αφήνανε τον χρόνο. Και μετά τα θέατρα τρώγαμε αργά μετά τις παραστάσεις, δεν μπορούσαμε να φάμε πριν» ανέφερε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

«Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι είχα πάρει κιλά και άρχισα να προσέχω πολύ αυστηρά και εντατικά κάνοντας γυμναστική και εκεί κατάλαβα ότι αυτό θα με ακολουθήσει σε όλη μου τη ζωή με διαλείμματα. Είδα άμεσα τα αποτελέσματα και εκεί πάνω με πέτυχε και η εγκυμοσύνη και με βρήκε σε πολύ εντατικό ρυθμό γυμναστικής και υγιεινής διατροφής. Έτσι πέρασα ευχάριστα και το διάστημα της εγκυμοσύνης» κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το Απόσπασμα της Εκπομπής:

Μετά από 5 χρόνια, μεγάλες χαρές στην οικογένειά τους: Τρισευτυχισμένοι Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γιόρτασαν την πέμπτη επέτειο του γάμου τους, την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου, με ένα λαμπερό πάρτι στην Κρήτη.

Βάσω Λασκαράκη

Η γνωστή ηθοποιός και ο καταξιωμένος σεφ διοργάνωσαν μια εορταστική εκδήλωση, καλώντας τους πολυαγαπημένους τους φίλους από την Αθήνα και το νησί, προκειμένου να γιορτάσουν αυτή την ιδιαίτερη επέτειο. Παρά το γεγονός ότι τον γάμο τους τον πραγματοποίησαν πριν από πέντε χρόνια σε μια διακριτική τελετή στην Κρήτη, σε αυτά τα πέντε χρόνια η αγάπη τους έχει μεγαλώσει, το ίδιο και η βαθιά σύνδεση και αφοσίωση ο ένας προς τον άλλον.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου:

Τα κοινωνικά δίκτυα πλημμύρισαν με βίντεο και φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι που διοργάνωσαν για την 5η επέτειο του γάμου τους, αποκαλύπτοντας μια Βάσω Λασκαράκη και έναν Λευτέρη Σουλτάτο που ακτινοβολούν από ευτυχία.

«29/4 !!! Σαν σήμερα! 5 χρόνια γάμου. Ανυπομονώ να γεράσουμε μαζί @vasolaskaraki. Για όλους εσάς τους φίλους μας : Να θυμάσαι ότι ένας πετυχημένος γάμος εξαρτάται από δύο πράγματα: 1) Να βρεις τον σωστό άνθρωπο. 2) Να είσαι ο σωστός άνθρωπος» έγραψε ανήμερα της επετείου τους, ο Λευτέρης Σουλτάτος στα social media.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι της επετείου:

Βάσω Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: