«Δεν ήθελα να με δείτε έτσι σ’αυτή τη κατάσταση αλλά…» Συγκλονίζει το 1ο βίντεο του Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό

June 17, 2024

«Δεν ήθελα να με δείτε έτσι σ’αυτή τη κατάσταση αλλά…» Συγκλονίζει το 1ο βίντεο του Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό


Διαφ.

Ο γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε στα social media με ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του τους τελευταίους μήνες.

Στο βίντεο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μοιράστηκε τις εμπειρίες του και ευχαρίστησε το κοινό του για την υποστήριξη που του προσέφερε κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Η Επιστροφή του Δημήτρη Σταρόβα στα Social Media

Στην αρχή του βίντεο, ο Δημήτρης Σταρόβας εξήγησε γιατί ήταν διστακτικός να εμφανιστεί δημόσια. «Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στη ζωή είναι όλα.»

starowas2.jpg

« Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι».

Χωρίς λόγια και γεμάτος δάκρυα: Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο & οι πρώτες εικόνες του ήταν συγκλονιστικές

Να θυμήσουμε εδώ πως ο Δημήτρης Σταρόβας είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη 29 Μαΐου, περίπου στις 3 το μεσημέρι, μετά από παραμονή δύο εβδομάδων και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Επέστρεψε σπίτι του ο Δημήτρης Σταρόβας

Ειδικότερα, δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, ο 61χρονος επιστρέφει στο σπίτι του και θα συνεχίσει εκεί τη λογοθεραπεία, για να αποκατασταθεί η ομιλία του.

Ο μουσικός συνοδευόταν από  τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη και δεν παρέλειψε να χαιρετίσει ευγενικά όλους όσοι βρίσκονταν έξω από το νοσοκομείο και τον περίμεναν, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Εξιτήριο πήρε ο Δημήτρης Σταρόβας

Η συγκίνηση του Δημήτρη Σταρόβα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: