Έξαλλη η Κιμ Καρντάσιαν: Η γυμνάστριά της αποκάλυψε τι κάνει κι έχει αυτό το κορμί και τρέχουν και το κάνουν όλες

July 17, 2024
Η Κιμ Καρντάσιαν είναι εξοργισμένη: Η προπονήτριά της αποκάλυψε το μυστικό πίσω από το σώμα της που τραβάει όλα τα βλέμματα.

Έξαλλη η Κιμ Καρντάσιαν: Η γυμνάστριά της αποκάλυψε τι κάνει κι έχει αυτό το κορμί και τρέχουν και το κάνουν όλες


Διαφ.

Όταν σκέφτεστε το ιδανικό σώμα, τι σας έρχεται στο μυαλό; Αν είναι το σώμα κλεψύδρα της Kim Kardashian, είστε τυχεροί: Η personal trainer της, Σενάντα Γκρέκα, μοιράζεται χρήσιμες συμβουλές για υγιεινές συνήθειες και δυνατό σώμα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Εκτός από την Kim Kardashian, η Γκρέκα γυμνάζει την pop star Bebe Rexha και το διάσημο μοντέλο Miranda Kerr. Η ίδια έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα ενδυνάμωσης που υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση στην υγεία, την ευεξία και την προσωπική ανάπτυξη. Τονίζει τη σημασία της συνέπειας για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη γυμναστική ή να ανανεώσουν τη ρουτίνα τους.

Μικρά Βήματα, Μεγάλες Αλλαγές

Η Γκρέκα συμβουλεύει να ξεκινάμε από τα μικρά βήματα. Ανεβαίνουμε το βουνό ένα βήμα τη φορά. Ξεκίνα με 5 λεπτά την ημέρα και σταδιακά θα χτίσεις τη συνήθεια – τα 5 λεπτά είναι η βάση για δέσμευση, υπογραμμίζει.

Στόχευσε σε μερικούς από τους μεγαλύτερους μυς του σώματός σου. Λίγα λεπτά περπάτημα ή τρέξιμο σε συνδυασμό με squats ή deadlifts είναι μια καλή αρχή, προσθέτει η Γκρέκα.

Η Δέσμευση Είναι Κλειδί

Η γυμναστική μοιάζει με έναν επιτυχημένο γάμο: απαιτεί δέσμευση και συνέπεια. Η άσκηση βελτιώνει την ψυχική υγεία, αυξάνει την παραγωγικότητα και έχει αμέτρητα σωματικά οφέλη. Ωστόσο, για πολλούς, η διατήρηση της ρουτίνας είναι δύσκολη, ειδικά όταν η καθημερινότητα είναι γεμάτη υποχρεώσεις.

Η Γκρέκα προτείνει να ξεκινήσετε με αυτό που είναι εφικτό. Πέντε λεπτά την ημέρα για μια εβδομάδα, 10 λεπτά την επόμενη εβδομάδα και σταδιακά θα το κατακτήσετε, προτείνει. Τώρα το καλοκαίρι, με περισσότερο χρόνο έξω, είναι ευκολότερο να ενσωματώσετε 5 λεπτά σωματικής δραστηριότητας στο πρόγραμμά σας.

Η Κατάλληλη Ώρα για Γυμναστική

Παρόλο που μπορεί να μη βλέπετε άμεσα αποτελέσματα από πέντε λεπτά προσπάθειας, η σταδιακή και συνεχής άσκηση θα δημιουργήσει μια σταθερή βάση για φυσική κατάσταση.

Η Γκρέκα τονίζει ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που πρέπει να κάνετε γυμναστική. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο ελεύθερο χρόνο και ενέργεια. Προτείνει στους αρχάριους να ξεκινούν το πρωί, ώστε να μην αναβάλλουν την άσκηση αργότερα.

Αν δεν έχετε χρόνο για γυμναστήριο, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σωματικό σας βάρος για ασκήσεις, όπως push-ups, ακόμα και στον καναπέ.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να χτίσετε μια υγιεινή ρουτίνα γυμναστικής που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Έκοψε μαχαίρι ένα πράμα και κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά του

Ο Steffan Rhys κατάφερε να χάσει σχεδόν 5 κιλά με μια απλή, αλλά καθοριστική αλλαγή στη διατροφή του. Ένα συγκεκριμένο είδος τροφίμου απομακρύνθηκε από τη διατροφή του, και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

Απώλεια 5 Κιλών με Μια Απλή Αλλαγή

Όταν ο Steffan Rhys κοίταξε τον εαυτό του στον καθρέφτη, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες. Ξεκίνησε με μια απλή απόφαση: να αφαιρέσει τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα από τη διατροφή του. Ήταν μια αλλαγή που έπρεπε να κάνω, δήλωσε ο Steffan.

Τι Απέκλεισε;

Ο Steffan Rhys σταμάτησε να καταναλώνει τα εξής υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα:

  • Συσκευασμένο ψωμί
  • Δημητριακά πρωινού και granola
  • Γιαούρτι με γεύσεις
  • Σοκολάτες, μπισκότα και πατατάκια
  • Ενεργειακές μπάρες
  • Αναψυκτικά
  • Έτοιμα γεύματα για φούρνο μικροκυμάτων

Αυτό που τον εξέπληξε περισσότερο ήταν η granola και το γιαούρτι με γεύσεις, τα οποία θεωρούσε υγιεινά, αλλά αποδείχτηκαν πλούσια σε ζάχαρη και υπερ-επεξεργασμένα συστατικά. Οι επιλογές μας στο σούπερ μάρκετ επηρεάζουν τη διατροφή μας. Η αποφυγή των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται, πρόσθεσε ο Steffan.

width=609

Κατανόηση των Υπερ-Επεξεργασμένων Τροφίμων

Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα περιέχουν χημικές ουσίες και πρόσθετα που δεν βρίσκουμε στις φυσικές τροφές. Ο Tim Spector, καθηγητής Γενετικής Επιδημιολογίας, εξηγεί ότι αυτά τα τρόφιμα περιλαμβάνουν άμυλα, γαλακτωματοποιητές και άλλα συστατικά που τα καθιστούν επιβλαβή.

Συμβουλές για Υγιεινή Διατροφή

Ο Steffan Rhys μοιράζεται τις συμβουλές του για να μειώσουμε την κατανάλωση υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων:

  1. Φτιάξτε σπιτικές σάλτσες: Χρησιμοποιήστε φρέσκα υλικά.
  2. Ανακαλύψτε τα όσπρια: Προσθέστε φασόλια και άλλα όσπρια στη διατροφή σας.
  3. Καταναλώστε ξηρούς καρπούς: Είναι θρεπτικοί και χορταστικοί.
  4. Χρησιμοποιήστε αυγά: Είναι ευέλικτα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές συνταγές.
  5. Προτιμήστε χρωματιστές τροφές: Συνδυάστε λαχανικά διαφόρων χρωμάτων.
  6. Περιορίστε το κρέας: Προσθέστε περισσότερα λαχανικά στα γεύματά σας.
  7. Επιλέξτε υγιεινά λιπαρά: Χρησιμοποιήστε αβοκάντο και ελαιόλαδο.
  8. Κάντε μικρές αλλαγές: Ακόμη και μικρές προσαρμογές μπορούν να έχουν μεγάλο αποτέλεσμα.

Η εμπειρία του Steffan Rhys δείχνει ότι με απλές αλλαγές στη διατροφή μας μπορούμε να επιτύχουμε σημαντική απώλεια βάρους και καλύτερη υγεία. Αποφεύγοντας τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα και επιλέγοντας πιο φυσικές επιλογές, ο καθένας μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: