«Ψήλωσε, μαύρισε, μοιάζει στη μαμά»: «Κόλλησε» το Instagram η Φουρέιρα, ανέβασε φώτο του γιου της & αποθεώθηκε

July 19, 2024
Ανέβασε φωτογραφία του γιου της η Φουρέιρα στο Instagram και έγινε αποθεωμένη, όπως η μαμά του.

Ψήλωσε, μαύρισε, μοιάζει στη μαμά: Κόλλησε το Instagram η Φουρέιρα, ανέβασε φώτο του γιου της & αποθεώθηκε


Διαφ.

Η Ελένη Φουρέιρα ζει την απόλυτη ευτυχία από τη στιγμή που απέκτησε τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει αφιερωθεί πλήρως στον γιο της και την οικογένεια της, προσπαθώντας να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους. Παράλληλα, φροντίζει να συνδυάζει τη φροντίδα του παιδιού με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στιγμές γαλήνης για την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές διακοπές με τον γιο της, αλλά μέχρι τότε, απολαμβάνει ευχάριστες στιγμές μαζί του στην Αθήνα, όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Ερμή, ο οποίος κρατάει μια μικρή ντομάτα, έτοιμος να παίξει με αυτήν.

Ο μικρός έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, καθώς επιθυμεί να ανακαλύπτει τα πάντα γύρω του, όπως κάθε παιδί.

Ο γιος μου με χτύπησε κατά λάθος στο μάτι

Σε πρόσφατη συνέντευξη της,  η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο για τον γιό της, κάνοντας αναφορά ένα μικρό χτύπημα, όπου είχε πει: Πριν από ένα μήνα με χτύπησε κατά λάθος στο μάτι, ήμουν καλεσμένη στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού και δεν πήγα. Μια μέρα πριν, ο γιος μου με χτύπησε κατά λάθος στο μάτι και είχε πρηστεί. Ήταν φοβερό που εκείνη την στιγμή δεν αντέδρασα καθόλου. Λέω κοίτα να δεις πώς να διαχειριστείς μια κατάσταση σαν να μην συνέβη τίποτα και πριν από αυτόν μπορεί να είχα πάθει αμόκ.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του γιού της Ελένης Φουρέιρα

width=800

Έγραψε μόνο 2 λέξεις: Πως και πως περιμένει το μωρό η Ελένη Φουρέιρα, τρισευτυχισμένη που είναι έγκυος η νύφη της

Η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται σύντομα να γίνει θεία για δεύτερη φορά, καθώς η σύντροφος του αδερφού της, Γιώργου, είναι έγκυος. Το ζευγάρι διοργάνωσε πρόσφατα ένα baby shower για να αποκαλύψει το φύλο του μωρού και να το γιορτάσει με φίλους και συγγενείς. Η Ελένη, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη χαρούμενη εκδήλωση.

width=1400

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει δύο αδερφές, την Ιωάννα και τη Μαργαρίτα, καθώς και έναν αδερφό, τον Γιώργο. Η οικογένεια τους είναι ιδιαίτερα δεμένη, σαν μια γροθιά, και μοιράζονται στενούς δεσμούς αγάπης και υποστήριξης.

Η ατμόσφαιρα στο baby shower ήταν μαγευτική, γεμάτη με ροζ και γαλάζια μπαλόνια, ενώ η αποκάλυψη μέσα από τα μπλε κομφετί έδειξε ότι το ζευγάρι περιμένει ένα αγοράκι.

width=760

Η Ελένη Φουρέιρα προσβλέπει με ανυπομονησία στην άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας, ενώ τα αδέλφια της, Γιώργος, Ιωάννα και Μαργαρίτα, έχουν ήδη δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, όπως και εκείνη με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ελένη Φουρέιρα: Το Σχόλιο στην Νύφη της

Σας αγαπώ όλους, έγραψε η νύφη της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram, όπου και μοιράστηκε μαζί μας μια οικογενειακή φωτογραφία. Κι εμείς, της σχολίασε εκείνη.

width=760

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: