Επιβεβαιώνονται οι φόβοι; Ποια η αιτία θανάτου του Manolo που έγινε γνωστός μέσα από το αεράκι της Φουρέιρα

July 22, 2024
Έχουν επιβεβαιωθεί οι φόβοι; Για ποιο λόγο πέθανε ο Manolo, που έγινε γνωστός μέσω του αεράκι της Φουρέιρα;

Επιβεβαιώνονται οι φόβοι; Ποια η αιτία θανάτου του Manolo που έγινε γνωστός μέσα από το αεράκι της Φουρέιρα


Διαφ.

Στα 26 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο διάσημος TikToker Manolo, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του και τους θαυμαστές του.

Τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή μέσα από το Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Super Kiki.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Manolo, στην οποία έγραψε: “Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβαζα τέτοιο story γι’ αυτό το παιδί. Εύχομαι να έφυγες χαμογελαστός και ευτυχισμένος όπως σε θυμάμαι. Καλό ταξίδι Μανόλο”.

Η Super Kiki από την πλευρά της έγραψε στο Instagram: “Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα! Ο Μανώλο το μήνυμα που μας άφησε: Κάντε αυτό που θέλετε ακόμα κι αν δεν σας αποδέχονται όλοι!”.

width=547

width=583

Υπενθυμίζεται ότι ο Manolo είχε γίνει viral με το τραγούδι “Αεράκι” της Ελένης Φουρέιρα και έκτοτε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media κοινοποιούσε συνέχεια cover του σε διάσημα τραγούδια.

Κλαίει όλη η χώρα: Νεκρός ο αγαπητός σε όλους Μανώλης Βαβουράκης μόλις στα 26 του – “Έφυγες χαμογελοντας”

Έφυγε από τη ζωή ο 26χρονος Manolo που έγινε γνωστός μεσα από το αεράκι της Φουρειρα.

Την είδηση την εκανε γνωστη ο Αλέξανδρος Κοψιαλης.

Δεν περιμενα ποτε οτι θα εβαζα τετοιο story για αυτο το παιδι

Ευχομαι να εφυγες χαμογελοντας και ευτυχισμενος οπως σε θυμαμαι

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟΛΟ

width=534

Ένας από τους αδιαμφισβήτητα πιο χαρούμενους υποψήφιους ήταν ο Μανώλης Βαβουράκης ή αλλιώς Manolo. Ο Manolo είναι γνωστός στο TikTok, αλλά και λόγω της εμφάνισής του στο live streaming του Αρχηγού (κάτι σαν τα νέα Παρατράγουδα, αλλά στο YouTube).

Ο Manolo, λοιπόν, πριν από λίγο καιρό έγινε viral τραγουδώντας στο TikTok το Αεράκι της Ελένης Φουρέιρα, πιθανότατα όχι για μουσικούς λόγους μάλλον. Έτσι, ο Manolo αποφάσισε να εκτελέσει εν ψυχρώ τραγουδήσει το Αεράκι στη σκηνή του X Factor, δεν έμεινε εκεί ξεδιπλώνοντας περαιτέρω το ταλέντο του, όταν τραγούδησε και ένα τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: