Φτώχεια καταραμένη: Έτσι χτίζει την μεγάλη του περιουσία Σάκης Τανιμανίδης, η “μαγική” συμβουλή του για να γίνεις πλούσιος και εσύ

July 24, 2024
Η φτώχεια είναι μια κατάρα: Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης χτίζει την μεγάλη του περιουσία. Ακολούθησε τη μαγική συμβουλή του για να γίνεις κι εσύ πλούσιος.

Φτώχεια καταραμένη: Έτσι χτίζει την μεγάλη του περιουσία Σάκης Τανιμανίδης, η μαγική συμβουλή του για να γίνεις πλούσιος και εσύ


Διαφ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο κανάλι “Business Review Greece” στο youtube και στην εκπομπή “Business Talks” και με αφορμή την επιστροφή του “World Party”, θυμήθηκε το ξεκίνημά του, τις έντονες στιγμές, ενώ απάντησε στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί επαγγελματικά σήμερα.

Όπως υπογράμμισε ο επιχειρηματίας το World Party δεν με έκανε πλούσιο, βγήκαν κάποια χρήματα, αλλά ήταν ουσιαστικά η αρχή και το βλέπω σαν επένδυση για να γίνουν όλα τα επόμενα. Με βοήθησε πάρα πολύ. Σίγουρα δεν σε κάνουν πλούσιο τα χρήματα. Πλούσιο σε κάνουν οι άνθρωποι που σε αγαπάνε. Αν έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε, τότε είσαι πλούσιος.

Πως βγάζει χρήματα ο Σάκης Τανιμανίδης

Σχετικά με το πώς βγάζει χρήματα, ο Σάκης Τανιμανίδης επεσήμανε υπάρχει το “δημιουργώ αξία” και υπάρχει και το “μετρητό”, όπου φέρνεις χρήματα κάθε μήνα. Αξία δημιουργείς χτίζοντας εταιρία, στην οποία εσύ έχεις μετοχικό ποσοστό. Έτσι χτίζεις περιουσία, έτσι γίνεσαι πλούσιος. Αυτό που βλέπουμε ανά τον κόσμο, όπως παράδειγμα με τον Έλον Μασκ και τον Τζεφ Μπέζος, είναι μέτοχοι σε μία εταιρία. Έχουν το 10% από μια εταιρία που αξίζει ας πούμε 100 δις εκατομμύρια και το 10% είναι τα 10 δις εκατομμύρια. Έτσι χτίζεις net worth και με τον ίδιο τρόπο χτίζω κι εγώ. Το εισόδημα αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο είναι από τα τηλεοπτικά και τα social media.

Τα

Ο οικονομικός στόχος του Σάκη Τανιμανίδη

Όσον αφορά τους στόχους του, ο παρουσιαστής σημείωσε πολλές φορές χάνω τον στόχο μου και δεν θέλω να συμπλέξω κάποιον στο να κάνει πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το πού θέλω να φτάσω σε σχέση με τα χρήματα, είναι αρκετά πιο μικρό σε σχέση με αυτό που σκεφτόμουν μικρός.

Το επιβεβαίωσε η Χριστίνα, δυστυχώς…: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τη Χριστίνα Μπόμπα & όσα ακούγονται

Ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της εκπομπής “Πρωινό”, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μίλησε για το διάλειμμα που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα από τα social media, για τις φήμες εγκυμοσύνης και στο ενδεχόμενο να επανέλθει το World Party.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα κάνει διάλειμμα από τα social media

Όπως υπογράμμισε ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής τα social media θέλουν αρκετή δουλειά. Πολύς κόσμος που δεν ασχολείται με αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει, βλέπει μια φωτογραφία και λέει “α είναι εύκολο”. Αν θέλει να έχεις ένα δυνατό λογαριασμό, θέλει δουλειά. Οπότε όπως όλες οι δουλειές και αυτό εδώ θέλει το διάλειμμά του. Ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα το έκανε, εγώ δεν νομίζω να κάνω διάλειμμα.

Η επιθυμία του Σάκη Τανιμανίδη να γίνει ξανά πατέρας

Όσον αφορά τις φήμες εγκυμοσύνης, ο Σάκης Τανιμανίδης επεσήμανε το επιβεβαίωσε η Χριστίνα, δυστυχώς δεν είναι έγκυος. Σίγουρα θα θέλαμε άλλο ένα παιδάκι. Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αλλά θα το θέλαμε πολύ. Περισσότερα παιδιά, περισσότερη ευτυχία.

Σχετικά με το World Party, σημείωσε είναι μια εκπομπή, η οποία θέλει πάρα πολύ χρόνο και θέλει να αφοσιωθείς σε αυτό, δεν μπορείς να το κάνει παράλληλα με άλλα. Σε αυτή την φάση με οικογένεια, επιχειρήσεις, παιδιά, εκπομπές δεν ξέρω αν χωράει. Σαν πρόθεση, όμως, μου λείπει πολύ. Το World Pary είναι Σάκης και Γιώργος, Γιώργος και Σάκης σε περίπτωση που ξαναγίνει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: