Τον “τελείωσαν”: Ήρθε η ώρα που έτρεμε ο Αλέξης Γεωργούλης – Η ανακοίνωση που έβαλε τέλος στις λιγοστές ελπίδες που είχε

July 24, 2024
Ο Αλέξης Γεωργούλης τελείωσε: Ήρθε η στιγμή που ένιωσε φόβο – Η ανακοίνωσή του έκοψε τις λίγες ελπίδες που υπήρχαν.

Τον τελείωσαν: Ήρθε η ώρα που έτρεμε ο Αλέξης Γεωργούλης – Η ανακοίνωση που έβαλε τέλος στις λιγοστές ελπίδες που είχε


Διαφ.

Ο Αλέξης Γεωργούλης κατηγορείται για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και του βιασμού, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης που εισηγήθηκε η Εισαγγελέας Βρυξελλών.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, η εισήγηση της Εισαγγελέως, με βάση το δίκαιο του Βελγίου, κατατίθεται σε ειδικό δικαστήριο, το οποίο θα αποφασίσει για την οριστική άσκηση των κατηγοριών, προσδιορίζοντας ημερομηνία συζήτησης μιας πρώτης δίκης, η οποία είχε οριστεί πολύ πριν από τις ευρωεκλογές, για τις 27 Ιουνίου.

Άσκηση

Άσκηση ποινικής δίωξης για τον Αλέξη Γεωργούλη;

Όμως, μία ημέρα πριν, στις 26 Ιουνίου, ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε αναβολή, με συνέπεια την μετάθεση της σε ημερομηνία που δεν είναι ακόμη γνωστή, πιθανότατα μέσα στο δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2024.

Εφόσον γίνει αποδεκτή η εισήγηση της Εισαγγελέως, ορίζεται το καθ’ αυτό ποινικό δικαστήριο, το οποίο θα εξετάσει σε βάθος την υπόθεση και θα λάβει τελεσίδικες αποφάσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός, ο οποίος είχε καταγγελθεί από υπάλληλο των ευρωπαϊκών θεσμών και υποψήφια βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. για το αδίκημα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, ήταν ξανά υποψήφιος στις τελευταίες ευρωεκλογές, με το Πράσινο Κίνημα.

Μετά την κατάθεση μήνυσης σε βάρος του, οι βελγικές αρχές ζήτησαν, τον Απρίλιο του 2023, την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, όπως και έγινε, ενώ διεγράφη και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για βαριά αδικήματα κατηγορείται ο Αλέξης Γεωργούλης

Γκρίζαρε, έβαλε κιλά, άφησε τον εαυτό του: Τα άλλαξε όλα ο Αλέξης Γεωργούλης – Σπάνια εμφάνιση μετά το σκάνδαλο

Σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης τελέστηκε η κηδεία του γνωστού ηθοποιού Ηλία Λογοθέτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 85 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία για την κηδεία του Ηλία Λογοθέτη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και ενώ η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Πλήθος κόσμου βρέθηκαν στο τελευταίο “αντίο” του σπουδαίου ηθοποιού με φίλους και συναδέλφους να δίνουν το “παρών”. Ανάμεσά τους οι Σταμάτης Φασουλής, Σωτήρης Τσαφούλιας, Αντώνης Αντωνίου, Μανια Παπαδημητρίου, Νατάσα Ασίκη, Γιώργος Κιμούλης, Φάνης Μουρατίδης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σπύρος Μπιμπίλας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δήμητρα Παπαδήμα κ.α.

Στην κηδεία του Ηλία Λογοθέτη βρέθηκε μάλιστα και ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής απέχει εδώ και καιρό απ’ο τα φώτα της δημοσιότητας, ύστερα από τις κατηγορίες εις βάρος του, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι ελάχιστες.

width=640

width=640

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: