Αηδιασμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος με τις στολές μας στους Ολυμπιακούς: ” Πως τον έκαναν έτσι τον Αντετοκούνμπομ είναι δυνατόν;”

July 27, 2024

Αηδιασμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος με τις στολές μας στους Ολυμπιακούς: ” Πως τον έκαναν έτσι τον Αντετοκούνμπομ είναι δυνατόν;”


Διαφ.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις στολές που σχεδιάστηκαν για την ελληνική αποστολή, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, στο Παρίσι, χθες, Παρασκευή, το βράδυ.

Αηδιασμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος με τη διαπλοκή

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στα social media, ο σχεδιαστής υπογραμμίζει ότι: «Να έχεις τον σούπερ σταρ των σούπερ σταρς, Γιάννη Αντετοκούνμπο και να ντύνεις αυτόν και την Ελληνική Αποστολή “έτσι”…. Το θέμα μου Δεν είναι!!! Και Σαφώς πλέον ΔΕΝ με νοιάζει ούτε έχω κάποια “καούρα”…γιατι ΔΕΝ τα σχεδίασα εγώ! Γνωστό πλέον το παιγνίδι της ανάθεσης το ΕΜΠΕΔΩΣΑ!… ΑΛΛΑ!!!! Αλλά με θλίβει γιατί είμαι Έλληνας που λάτρεψα την κάποτε αισθητική των Αρχαίων Προγόνων μας και αηδιάζω με την “διαπλοκή των αναθέσεων του σήμερα”! Η οποία κάθε φορά μετά εορτής…. ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ! Αφού ασελγήσει ο καθένας σχεδιαστικά με αίσχη αισθητικής! Προσέξτε το μπεζ καφέ κουμπί…. Θα μου πεις αυτό;;;; Ναιιι και αυτό!».

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου για τις στολές των Ελλήνων αθλητών

Ο Βασίλειος Κωστέτσος γιατις στολές της ελληνικής αποστολής

Επίσης, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανάρτησε μία σειρά από stories στο Instagram, σχολιάζοντας την γυναίκα ιππέα που παρουσίασε την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, κάνοντας αναφορά στη συμμετοχή του Μιχάλη Ρακιντζή στη Eurovision 2002.

«Ο Μιχάλης Ρακιντζής πρωτοπόρος στην Ολυμπιάδα 2024 με υπόκρουση το S.A.G.A.P.O.», υπογράμμισε στη λεζάντα και έκανε τους ακόλουθούς του να δουν τις ομοιότητες ανάμεσα στις δύο εικόνες.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Αποστολόπουλος επιτέθηκε «ευθέως» για τα ρούχα των Ελλήνων αθλητών αποκαλώντας τα κοστούμια, «τέρατα».

Στην ανάρτησή του, στο προφίλ του στο Facebook, ο σχεδιαστής δημοσίευσε μία φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που κρατά ψηλά την ελληνική σημαία μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και σημείωσε: «Ποιος σχεδίασε αυτά τα αισχρά σακάκια, καλύτερα να τους έντυνε με σάκους για πατάτες!!!».

Στην επόμενη ανάρτηση που έκανε, ανέβασε μία πιο κοντινή φωτογραφία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, εξαπολύοντας επίθεση σε αυτούς που ανέθεσαν τα ρούχα στην συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά και το ότι πάνω στο σακάκι αναγράφεται το λογότυπο της εταιρείας, κάτι που απαγορεύεται.

Όπως τόνισε «4 F,η ΠΟΛΩΝΙΚΉ ΕΤΑΙΡΙΑ, που έντυσε, τους Έλληνες αθλητές, ποιος έκανε την ανάθεση, λέει μετά από Διαγωνισμό και γράφει με κεφαλαία 4 F. Απαγορεύεται να κάνουν διαφήμιση στο BRAND τους!!ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ!!Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι!!! Ποιος κατάγεται από την Πολωνία??? Ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις».

Παγκόσμιος σάλος & κατακραυγή: Έκαναν αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου με drag queens στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, η οποία διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου στο Παρίσι, παρουσιάστηκε μια εντυπωσιακή και προκλητική εκδοχή του «Μυστικού Δείπνου», την οποία παρουσίασε μια ομάδα drag queens και χορευτών. Αυτή η σκηνική αναπαράσταση του διάσημου θρησκευτικού έργου του Λεονάρντο ντα Βίντσι εκτέθηκε με μια σαφή διάθεση παρωδίας, συνδυάζοντας στοιχεία θεάματος και προκλητικότητας.

Η εν λόγω παράσταση, αν και σχεδιασμένη για να προσελκύσει την προσοχή και να προκαλέσει συζητήσεις, δεν πέρασε απαρατήρητη από το κοινό. Αντιθέτως, προκάλεσε έντονη κριτική και αμφιλεγόμενες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι παρατηρητές και οι χρήστες των social media εξέφρασαν ποικίλες απόψεις σχετικά με την επιλογή να αναπαρασταθεί το θρησκευτικό σύμβολο με τέτοιον τρόπο, καταδεικνύοντας την ευαισθησία και τις διαφωνίες που προέκυψαν από αυτή τη δημιουργική προσέγγιση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Αυτό είναι τρελό, να ανοίγετε την εκδήλωσή σας αντικαθιστώντας τον Ιησού και τους μαθητές στον Μυστικό Δείπνο με άνδρες σε drag», έγραψε ο Κλιντ Ράσελ, οικοδεσπότης του podcast Liberty Lockdown, στο X, προσθέτοντας: «Υπάρχουν 2,4 δισεκατομμύρια Χριστιανοί στη Γη και προφανώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες θέλησαν να δηλώσουν δυνατά σε όλους αυτούς, ευθύς εξαρχής ότι δεν είναι καλοδεχούμενοι».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο & τις αντιδράσεις των χρηστών:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: